zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Mnenja strank


Spodaj smo izbrali nekaj mnenj in komentarjev o naših storitvah, ki smo jih prejeli od naših strank.
V kolikor bi želeli, da objavimo tudi vaše mnenje ali komentar, vas vabimo da nam ga posredujete na naš e-mail naslov: info@buba.si.

 


Na Bubinih aktivnostih neizmerno uživam. Že za začetek te na recepciji pozdravijo prijazna Leya in Ela, nato pa na salsi in kizombi odplešeš svoje sanje. Uživajte življenje!
- Tija

Ste legendarni!!! :)
- Tjaš


Želiva pohvaliti izjemno dobro učiteljico za ples - Vesno. Dobrovoljna, profesionalna... enkratna! Čestitke in bravo!

- Aleš in Mojca

Vadba Bodyrock je naravnost odlična in Suzi je fantastična. Taka motivacija, energija in dobra volja, da je resnično čudovito. Iz nas iztisne zadnje kapljice moči, kar je včasih res naporno, a vendar na koncu vredno truda. Resnično super vaditeljica. Vsako jutro po vadbi prostore Bube zapustim z nasmehom in vesela, da sem nekaj naredila zase in svoje telo. Nobena druga vadba me ne bi zmotivirala do te mere, da bi se bila pripravljena vstati vsak ponedeljek in sredo ob 6ih zjutraj. Le tako naprej.
 
- Mira

 

Internetna stran je zelo informativna, zelo pozdravljam možnost prijave odjave preko e-maila/SMS/telefonski klic saj imamo vsi vsak trenutek na voljo enega izmed naštetih komunikacijskih medijev. Receptorska služba je zelo profesionalna in prijazna, ponudba vadb je raznolika, vaditeljice so odlične, dobro razložijo vaje, dajejo vzpodbudo vadečim. Če boste tako kot do sedaj gradili na kvaliteti (najpomembnejše: odlični vaditelji in ne-prenatrpanost telovadnic), boste zanesljivo imeli zadovoljne stranke!

 - Marjeta

 

 

Sploh si ne predstavljam dnevov brez Bubine Aerobike, Zumbe in Bodyrocka. Cenovno ugodni, s kvalitetno ponudbo vadb in vedno dobrovoljnimi receptorkami. Urniki so bili preteklo sezono super le kakšno dodatno jutranjo vadbo bi lahko dodali, za boljši začetek delovnega dneva :)

- Ajda

Pilates za nosečnice je super in zelo pomaga pri ohranjanju forme ter pripomore k boljšemu počutju. Vse pohvale!

- Elena

Pohvalila bi vse punce na recepciji in Špelo za prijaznost, ustrežljivost, razumljivost, fleksibilnost. Vadbe so super, raznolike, vaditeljice (Jelena, Janja in Suzana) so enkratne…meni se učinek vaše vadbe že pozna. Komaj čakam na september!

- Claudia


 BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?