Mnenja strank


Spodaj smo izbrali nekaj mnenj in komentarjev o naših storitvah, ki smo jih prejeli od naših strank.
V kolikor bi želeli, da objavimo tudi vaše mnenje ali komentar, vas vabimo da nam ga posredujete na naš e-mail naslov: info@buba.si.

 


Internetna stran je zelo informativna, zelo pozdravljam možnost prijave odjave preko e-maila/SMS/telefonski klic saj imamo vsi vsak trenutek na voljo enega izmed naštetih komunikacijskih medijev. Receptorska služba je zelo profesionalna in prijazna, ponudba vadb je raznolika, vaditeljice so odlične, dobro razložijo vaje, dajejo vzpodbudo vadečim. Če boste tako kot do sedaj gradili na kvaliteti (najpomembnejše: odlični vaditelji in ne-prenatrpanost telovadnic), boste zanesljivo imeli zadovoljne stranke!
 - Marjeta
 
Sploh si ne predstavljam dnevov brez Bubine Aerobike, Zumbe in Bodyrocka. Cenovno ugodni, s kvalitetno ponudbo vadb in vedno dobrovoljnimi receptorkami. Urniki so bili preteklo sezono super le kakšno dodatno jutranjo vadbo bi lahko dodali, za boljši začetek delovnega dneva :)
- Ajda

Pilates za nosečnice je super in zelo pomaga pri ohranjanju forme ter pripomore k boljšemu počutju. Vse pohvale!
- Elena

Pohvalila bi vse punce na recepciji in Špelo za prijaznost, ustrežljivost, razumljivost, fleksibilnost. Vadbe so super, raznolike, vaditeljice (Jelena, Janja in Suzana) so enkratne…meni se učinek vaše vadbe že pozna. Komaj čakam na september!
- Claudia

Rada bi pohvalila super osebje (Selma, Špela in ostale punce), vadbo, urnike, cene, čiste in urejene dvorane, garderobe. Zumba maraton je bil najboljši!!!
- Zala

 Športno - plesni center Buba

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - PET: 16h - 22h
SOB in NED: zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?