zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Splošni pogoji Buba centra

 

Informacije


Vse informacije o pričetkih, trajanju in ceni plesnih tečajev ter vadb dobite:
 • na internetu www.buba.si,
 • po telefonu: 031 250 250,
 • po e-pošti: info@buba.si,
 • osebno na recepciji.


Vpis in članstvo


Vsi, ki obiskujejo redne plesne tečaje in vadbe v Bubi, morajo biti člani Športno plesnega kluba Buba. Le enkratni obiski plesnih tečajev, vadb, individualne ure in praznovanja rojstnega dne so možni brez članstva. Ob vpisu izpolnite vpisni list, podatke vnesemo v naš program, kjer o vsakemu članu vodimo evidenco plačil in obiskov. S podpisom vpisnega lista, član sprejema vse v nadaljevanju navedene splošne pogoje poslovanja Športno-plesnega centra Buba.
Ob vsakem obisku Bube ste se dolžni oglasiti na recepciji in pokazati člansko kartico, ki je veljavna z digitalno sliko, ki jo naredimo na recepciji.  Članska kartica je trajna.
Zgolj člani Športno plesnega kluba Buba imajo možnost koriščenja mesečnih, dvomesečnih in tromesečnih kart za plesne tečaje ali skupinske vadbe. Brez članstva je možno koriščenje le enkratnih obiskov plesnih tečajev in skupinskih vadb.

Rezervacija plesnih tečajev


Rezervacije plesnih tečajev lahko naredite:
 • preko spletne prijavnice (potrditev rezervacije in pogoje vam pošljemo v odgovoru po e-pošti),
 • preko e-pošte (potrditev rezervacije in pogoje vam pošljemo v odgovoru po e-pošti),
 • po telefonu,
 • osebno na recepciji ali
 • pred plesnim tečajem v primeru, da so še prosta mesta.

V primeru, da se plesnega tečaja, ki ste ga že plačali in rezervirali mesto, ne morete udeležiti, nas o tem obvestite vsaj en dan pred začetkom tečaja.


Rezervacija vadb


Rezervacije vadb lahko naredite:
 • preko spletne prijavnice (potrditev rezervacije in pogoje vam pošljemo v odgovoru po mailu),
 • preko e-pošte (potrditev rezervacije in pogoje vam pošljemo v odgovoru po mailu),
 • po telefonu,
 • osebno na recepciji ali pred vadbo v primeru, da so še prosta mesta.

Za vadbe aerobike in pilatesa so na voljo vpisni listi za posamezne vadbe (dan in ura), kjer si rezervirate mesto. Rezervacija je možna, če imate karto za vadbo. Odpoved rezervacije je možna najkasneje na dan vadbe do 14.00 ure. V primeru, da rezervacije ne boste pravočasno odpovedali in vadbe ne boste obiskali, vam bomo vseeno odšteli obisk za to vadbo oziroma v primeru neomejenih kart, vam bomo za 1 dan skrajšali veljavnost karte.


Načini plačila


Za tečaje in vadbe, ki jih izvajamo po urniku je možno plačilo z gotovino ali kartico (BA, Eurocard/Mastercard, Maestro, Karanta, American Express) na blagajni recepcije med ponedeljkom in petkom v času od 16.00 do 21.00 ure.
Za ostale dogodke (festivale, delavnice itd.), ki jih organizira Buba, je možno plačilo na blagajni recepcije ali preko promotorjev.


Cenik storitev


Uraden cenik je objavljen na spletnih straneh in vedno dosegljiv v recepciji.


Omejitev odgovornosti


Nezgodno zavarovanje obiskovalcev plesnih tečajev in vadb ni vključeno v ceno storitev. Udeležba pri vadbah in plesnih tečajih je na lastno odgovornost.


Trajanje plesnih tečajev


Trajanje posameznega tečaja je navedeno v razpisu. V splošnem velja, da plesni tečaji potekajo v sklopu po 4 ali 8 vaj. Vaje lahko potekajo enkrat na teden in obsegajo 45, 55 ali 85 minut. Plačilo enega sklopa vaj vam omogoča obiskovati vaje v tem določenem sklopu.


Obisk vaj plesnih tečajev


Na vajo se pride vsaj nekaj minut pred tečajem z opremo, kot vam jo svetujemo ob vpisu. V zameno za Buba kartico na recepciji dobite ključ od garderobe, kjer se lahko pripravite na vadbo.

Če v tečaj ni vpisano zadostno število tečajnikov, si pridružujemo pravico odpovedi tečaj na dan in uro pričetka 1. vaje programa. V primeru take odpovedi že vpisanim tečajnikom vrnemo denar v celoti ali pa jim izdamo dobropis za katerikoli drug program.

Vračila že vplačanih programov niso možna, ponujamo pa možnost zamenjave programa ali dobropisa.

Enomesečne karte za plesne tečaje veljajo 4 zaporedne vaje (v izbranem terminu oz. tečaju, 1x na teden). Dvomesečne karte za plesne tečaje veljajo 8 zaporednih vaj (v izbranem terminu oz. tečaju, 1x na teden).

Dvomesečne karte za otroške programe veljajo za 8 zaporednih vaj (1x tedensko, v izbranem terminu), in sicer 60 dni od prvega obiska (podaljšane so za čas praznikov in šolskih počitnic). Štirimesečne karte za otroške programe veljajo za 16 obiskov (1x tedensko, v izbranem terminu) in sicer od 21.9.2016 do 18.1.2017 oz. od 25.1.2017 do 26.4.2017. Neizkoriščenih vaj ni možno prenašati v naslednje obdobje.

Vse karte za redne plesne tečaje veljajo od 5.9.2016 do 26.4.2017.

Zamrznitev karte ni možna. Po preteku veljavnosti karte, nekoriščenih vaj ni možno prenašati v novo obdobje. Karte so neprenosljive na drugo osebo.

Trajanje vadb aerobike in pilatesa


Vadbe aerobike in pilatesa trajajo 55 minut. V tednu sami izbirate, katere vadbe in kdaj se je boste udeležili. Pomembna je le prehodna rezervacija. Karte so omejene s številom obiskov in časom trajanja. Pomembno je, da določeno število obiskov izkoristite v določenem času ali prej.


Obisk vaj aerobike in pilatesa


Na vajo se pride vsaj nekaj minut pred tečajem z opremo, kot vam jo svetujemo ob vpisu. V zameno za Buba kartico na recepciji dobite ključ od garderobe, kjer se lahko pripravite na vadbo. Če v vadbo ni vpisano zadostno število tečajnikov, si pridružujemo pravico odpovedi vadbe na dan in uro pričetka vadbe.

Zamrznitev karte ni možna.
 • Neomejena karta: 1 - mesečna karta velja 30 dni od prvega obiska z možnostjo koriščenja 1 vadbe na dan. 3 - mesečna karta velja 90 dni od prvega obiska z možnostjo koriščenja 1 vadbe na dan.
 • 3 – mesečne karte veljajo 90 dni od datuma obiska prve vadbe, zadnja možnost koriščenja od 26.1.2017, veljajo do 26.4.2017.
 • 1 – mesečne karte veljajo 30 dni od datuma obiska prve vadbe, zadnja možnost koriščenja od 26.3.2017, veljajo do 26.4.2017.
 • Kombi karte: veljajo 30 dni oz. 90 dni od prvega obiska z možnostjo koriščenja 2 vadb na dan.
Nekoriščenih obiskov iz pretekle sezone ni mogoče prenašati v naslednje obdobje. Vračila že vplačanih programov niso možna, ponujamo pa možnost zamenjave programa ali dobropisa. Karte so neprenosljive na drugo osebo.

KARTA za SKUPINSKE VADBE vključuje TNZR vadbo, Zumbo in BODYROCK vadbo.
KOMBI KARTA
: vsebuje vse skupinske vadbe (aerobika in pilates).

Garderoba


Za obiskovalce programov je na voljo garderoba, ki ni varovana. Priporočamo vam, da vrednejše predmete shranite v omarici. Ključ dobite na recepciji. Za pozabljene in odtujene predmete ne odgovarjamo. Tiste, ki smo jih našli, shranjujemo največ 30 dni. Za izgubljen ključek garderobne omarice, vam obračunamo 10€. Za informacije vprašajte v recepciji.


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?