zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Največja open-air Salsa v Sloveniji

četrtek, 25. avgust 2016, pred kavano Plato

 
Plesalci, plesalke... zadnji avgustovski četrtek bomo postavljali rekord v največji salsa zabavi na prostem, zato na ta posebni večer vabljeni v veliko salsa družbo pred kavarno Plato, da postanete del zgodbe, ki se bo zapisala v zgodovino! Začetniki ali naprednejši, linijski ali Cuban, zelo zagnani ali tisti, ki že nekaj časa ne plešete. Ni pomembno, prav vsak par bo pomenil bistveno razliko!

Namen je, da se plesalci zberemo v čim večjem številu in skupaj zaplešemo na največji salsa zabavi na prostem! Rekord bomo merili tako, da bo ob istem času (nekaj zaporednih salsa skladb) na plesišču plesalo kar največ parov. Lani je hkrati zaplesalo 205 parov, torej je letošnji cilj, da PRESEŽEMO TO ŠTEVILKO!
 

Kako sodeluješ?

Vsi, ki želite sodelovati pri postavljanje rekorda, morate biti obvezno registrirani, sicer ne veljate kot uradni par se vaša udeležba ne bo štela pri številki za rekord.
Če že imate plesnega partnerja, se lahko kar takoj registrirate preko SPLETNEGA OBRAZCA in se nato na dan dogodka le "pofočkate" na chek-in pultu ter prevzamete vajini zapestnici.
Seveda pa se lahko registrirate na dan dogodka (pred Platojem po 20. uri) na check-in pultu, tam navedete svoje podatke in prejmete vajini zapestnici.Brez soplesalca / soplesalke?

Če plesnega partnerja nimate, potem vas vabimo, da se pravočasno zglasite pred Platojem, in sicer pri tabli »SINGLE POINT«. Tam poiščete svoj plesni par in se potem takoj registirate na chek-in pultu.Kdaj in kaj se bo dogajalo...

20.00 ZAČETEK REGISTRACIJE
22.45 ZAKLJUČEK REGISTRACIJ
23.00 - 23.15 POSTAVLJANJE REKORDA


Dokažimo, kako velika je pravzaprav slovenska salsa družina in PRIPLEŠIMO NOV REKORD! :)

 
 
Salsa na prostem pred kavarno Plato
 
Salsa na prostem


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?