zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Ekipa


Učitelji plesnih tečajev

 

Maša Prašnikar (salsa)

Maša je osem let tekmovala v latinsko-ameriških in standardnih plesih. Nato jo je pot zanesla v krog plesalcev salse in leta 2004 se je udeležila Svetovnega prvenstva v salsi, ki se je odvijalo na Sardiniji. Zatem je spoznala moža Domna, ki salso pleše že več let. Skupaj plešeta od začetka leta 2005 in odločila sta se, da svojo ljubezen in znanje salse preneseta tudi na druge.
  

Martina Gojkošek (salsa, bodymovement, ladies salsa, show skupine)

Prve salsa korake je naredila pred približno šestimi leti. Od takrat je nabirala plesno znanje doma, predvsem pa na kongresih v tujini (Velika Britanija, Nemčija, Bolgarija, Hrvaška, Švedska), ter plesala v številnih plesnih skupinah. Kot plesalka in koreografinja je sodelovala v mariborski skupini El Movimiento, plesala je v ljubljanski salsa skupini Duende Dance Company pod vodstvom Andree Stewart ter berlinski plesni skupini Salsa Rubia Dancers pod vodstvom Charlotte Morgenrot Rubia. Najbolj ponosna je na nastope na Hrvaškem, v Londonu ter v Berlinu. Kot učiteljica salse je aktivna že več let, poučevala je tudi v Nemčiji. V tujini se je Martina navdušila predvsem nad newyorškim stilom salse, ki ga z navdušenjem širi tudi v Sloveniji. Martina je koreografinja in trenerka ženske salsa plesne skupine SAOCO, ki se je pojavila že na mnogih domačih dogodkih ter salsa festivalih v tujini. Martina je prav tako pripravila koreografijo za PRVI SLOVENSKI SALSA BOOTCAMP v februarju 2014 ter vodi skupino KAREL FLORES TEAM SLOVENIA.

Matej Bertoncelj (salsa)

Širši množici znan kot Berty :) je spoznal ples kot 12-letni deček v plesni šoli Bolero. Tako kot je rasel deček, je rasla tudi njegova ljubezen do plesa. Različni ritmi in zvrsti so ga vodili po plesnih šolah in leta 1999 se je pridružil učiteljskem timu v Boleru. Vzporedno se je posvetil show plesom; hip-hop, brake dance, electric-boogie... V svet salse ga je popeljal temperament afro-kubanskih ritmov. Tu je Matej našel svoj pravi JAZ. Danes kot prekaljen pedagog poučuje številne plesne zvrsti, od salse, bachate in družabnih plesov.

 

Grega Čufer (salsa)

Grega je strastni plesalec salse in že od nekdaj zaljubljen v ples! Ko smo ga vprašali, kaj ples predstavlja zanj, je povedal: »Ples je zame neverjetna strast; tisto, kar da mojemu življenju okus, vonj in barvo.« S salso se je prvič srečal z novim letom 2008 in se kmalu začel intenzivno izpopolnjevati, hodil k raznovrstnim učiteljem in salsa inštruktorjem ter se udeleževal mnogih salsa festivalov doma in v tujini, ki so po njegovem mnenju ena sama velika pozitivna energija! Že od mladih let se je pokazala njegova naravna žilica za poučevanje in podajanje znanja in to dela z velikim veseljem, zaradi česar so njegovi tečaji polni dobre energije kot tudi novega znanja in figur.  Grega tudi rad s plesalci deli svoje zlato načelo: "Prilagajajte se svojim plesalkam. Na ta način boste postali neverjetni plesalci, ki niti enega plesa ne boste sami povabili – vam obljubim! Se vidimo na tečaju!«Emir Zahirovič (salsa)

Emir je prve korake salse naredil pred štirimi leti in kmalu ga je popolnoma navdušila. Bil je prisoten na veliko zabavah, izobraževal pa se je tudi v tujini na salsa kongresih (Bolgarija, Nemčija, Poljska, Hrvaška, Turčija, Romunija, ...), kjer je spoznal tudi newyorški stil salse, ki ga širi tudi v Sloveniji. Poleg tega, da je učitelj, Emir velja za enega najbolj priljubljenih salsa DJev pri nas.

Katja Gartner Drofenik (salsa in ladies salsa)

Katjo ples amatersko spremlja že od malih nog, ko je plesala družabne plese, leta 2008 pa jo je zasvojila salsa in od takrat se izpopolnjuje na tem področju. Udeležuje se vseh večjih salsa festivalov doma in v tujini (Hrvaška, Nemčija, Turčija, Romunija,... ). Pred dvema letoma je spoznala tudi newyorški stil salse, ki jo je popolnoma navdušil. Poleg tega se še vedno rada zavrti tudi v ritmih latinsko-ameriških in standardnih plesov, ter v vse bolj priljubljenih sensual plesih. In v preteklem letu je Katja postala zelo priljubljena tudi kot DJka na sensual zabavah, kjer plesalce navdušuje s svojim izborom kizombe, bachate in zouka. Pravi, da je ples njeno življenje in bi to strast rada delila tudi z drugimi.

Ana Belac (salsa)

Ana je svojo plesno pot začela pri 14-ih letih z jazz baletom. Nekaj let kasneje so jo povsem navdušili latino ritmi in začela se je izobraževati na področju salse pri nas in na različnih festivalih v tujini. Plesala je pri plesni skupini Meneo in nastopala na različnih dogodkih v Sloveniji s salsa in reggaeton točkami. V tem času jo je Maša tudi že povabila k sodelovanju v Bubi. V času nekaj letnega bivanja v tujini se je potem tudi srečala z brazilskim zoukom in new yorškim stilom salse on 2, ki sta jo prevzela in se še naprej izobražuje na teh področjih. Pravi, da si življenja ne zna predstavljati brez plesa, zato to navdušenje preko poučevanja rada deli naprej.Vesna Šošter (družabni ples)

Vesna je bila zelo hiperaktiven otrok, zato so jo starši vpisali v vse mogoče tečaje, a so kmalu odpadli vsi; na sporedu je vsak dan ostal le še ples. Že od 10. leta naprej je tekmovala v latinskoameriških in standardnih plesih, pri 16 letih je skupaj s soplesalcem Tomažem Vratarjem prvič postala državna prvakinja v kombinaciji desetih plesov. Skupaj sta osvojila tudi 5. mesto na svetovnem prvenstvu v standardnih plesih ter se uvrstila v reprezentanco Slovenije, ki sta jo uspešno zastopala tudi na ostalih mednarodnih, svetovnih in evropskih prvenstvih. Kasneje se je posvetila študiju matematike, ples pa ostaja njena sprostitev, rekreacija in užitek. Z veseljem predaja znanje vsem, ki bi se radi naučili uporabnih in sodobnih družabnih plesov.Leja Potočnik (tease dance)

Leja se je s plesom prvič srečala v vrtcu, ko je z občudovanjem gledala plesalce pri takrat najbolj "vročem" plesu, Dirty dancing. Nekaj let kasneje je s plesnim partnerjem že pobirala odličja na tekmovanjih v latinsko ameriških in standardnih plesih, vendar je bila njena plesna pot prekinjena zaradi poškodbe. Želja po plesu nikoli ni zamrla in naslednja priložnost se je pojavila šele po srednji šoli, ko je v priznani plesni šoli plesala jazz balet ves čas študija. Največ znanja iz jazz baleta pa je pridobila v Londonu, v plesni šoli Pineapple, kjer je plesala eno leto. Po povratku v Slovenijo se je preizkusila še v reggaetonu. Že takoj na prvi uri je ugotovila, da je to ples, njej pisan na kožo in tri leta kasneje je pričela s poučevanjem le-tega. V Bubi poučuje REGGAETON in TEASE DANCE, s slednjo plesno skupino zelo nadarjenih tečajnic pa so tudi že nastopile na mnogih dogodkih.
Katarina Habjan (reggaeton)Ekipa vaditeljev skupinskih vadb


Suzana Rahija (BodyRock)

Svojo športno pot je začela pri petnajstih letih na Hrvaškem, ko je začela plesati hip hop, kateremu se še danes veliko posveča. Znanje je pridobila na delavnicah najboljših svetovnih plesalcev, doma in v tujini. Ljubezen do plesa jo je peljala tako daleč, da se je ravno zaradi plesa preselila v Slovenijo.
Leta 2012 se je odločila narediti nekaj več za svoje telo ter začela vaditi po edinstvenih vajah Bodyrock, katere zahtevajo veliko discipline in vztrajnosti. Polna energije in motivacije, vas bo Suzana pripeljala do želenega cilja, saj pravi, da boste skupaj z definirano postavo dočakali poletje.


Sabina Đuvelek (TNZR)Julija Fux (pilates in pilates nosečnice)

Je pozitivna in vesela oseba, ki se pogumno loti vsakega izziva. Že od mladosti se ukvarja z različnimi športi, od košarke, teka, aerobike do gorskega kolesarjenja in bordanja. Po poklicu je inžinir geologije, s čimer uspešno združuje svojo poklicno pot in ljubezen do gibanja in narave. Leta 2005 se je prvič spoznala s pilates vadbo in ugotovila, da ji zaradi svoje edinstvenosti ponuja tisto česar pri ostalih športih v tolikšni meri ni našla: koncentracijo, kontrolo in zavedanje telesa. Na podlagi svojih pozitivnih izkušenj s pilatesom se je odločila za opravljanje inštruktorskega tečaja ter postala del ekipe The Pilates Coach inštruktorjev. Vabi vas, da se vadbe udeležite in se tudi vi pustite navdušiti.
Kristjan Meserko (pilates)

Kristjana so v kariero inštruktorja čisto po slučaju popeljali prijatelji in znanci, ki so potrebovali pomoč pri poučevanju. Tako je začel z izobraževanji in poučevanjem na področju zdrave hrbtenice in pilatesa in kmalu ugotovil, da je to poklic, ki si ga želi opravljati. Že od mladosti se rekreacijsko ukvarja z individualnimi športi, vendar pa je deljenje znanja in zadovoljstvo strank tisto, kar ga vodi v nove izzive. Tako se je odločil svoje znanje širiti še na področju osebnega trenerstva in sedaj z veliko mero predanosti svojim tečajnikom pomaga dosegati nove, višje cilje.Katarina Supan (pilates Senior)

S pilatesom je seznanjena že deset let. Sprva kot vadeča, od leta 2009 pa kot vaditeljica. Tovrstna vadba jo je takoj navdušila. Omogoča povečanje gibljivosti, ravnotežja in izboljšuje mišični tonus. Poleg vsega naštetega pa je tudi odličen način sprostitve. Za svoje stranke vedno poskrbi, da dobijo vse našteto. Pravi, da je največja nagrada pri njenem delu takrat, kadar so stranke zadovoljne, kadar same pri sebi opazijo spremembe ter pohvalijo njen način vodenja. Katarina izredno uživa v svojem delu zato se vedno maksimalno potrudi, da se med uro ustvari pozitivna atmosfera in da se vsaka stranka poglobi vase, doseže svoj potencial in se na koncu ure nagradi z relaksacijo in umirjenim umom.
Karmen Per (pilates nosečnice in pilates)

Šport je zasedal večji del njenega prostega časa že odkar pomni. S tremi leti je Karmen začela s svojimi prvimi plesnimi koraki, ki so jo privedli do jazz baleta, kjer je s formacijami dolga leta tudi tekmovala in bila uspešna tako na državnem kot svetovnem prvenstvu. Zaradi pomanjkanja časa za druženje s prijatelji in posvečanju drugim dejavnostim, se je tekmovanju odpovedala in se  rekreativno začela ukvarjati s plezanjem in plesanjem stepa. Zaradi starih poškodb se je obupana skoraj morala odpovedati njeni strasti do športa, a jo je na srečo pred šestimi leti rešila kolegica z idejo, da se pridruži pilatesu. V enem letu jo je pilates tako navdušil, da se je odločila za opravljanje voditeljskega tečaja. Pilates jo je tako spremljal tudi med nosečnostjo, kar je močno pomagalo k hitremu »okrevanju« in da si je lahko zelo kmalu nazaj oblekla "ta dobre" hlače :). Na podlagi svojih izkušenj in predlogih izkušenih vaditeljev vadbe za nosečnice, se je odločila tudi za to stroko. Pri vsem tem je Karmen najbolj všeč to, da lahko svoje znanje in izkušnje deliš z vadečimi in postaneš prav zasvojen z občutki, ki jih doživiš ko vidiš vadeče, kako zadovoljno in z nasmejanimi obrazi zapuščajo dvorano.
Nataša Kopač (pilates nosečnice)

Je nasmejana, energična in vedoželjna oseba, ki obožuje dobro družbo, zabavo in potovanja. Po izobrazbi je diplomirana fizioterapevtka, poleg tega pa se še preizkuša v študiju farmacije. Že tekom študija fizioterapije se je najbolj navdušila nad tematiko varovanja zdravja žensk, predvsem v nosečnosti in po porodu, ter nad stabilizacijsko vadbo za hrbtenico in medenico. V Bubi vodi uvajalno uro pilatsa za nosečnice, ker vsem nosečnicam in trenutnim mamicam želi, da bi se na to obdobje tako fizično, kot psihično dobro pripravile in da bi v njem maksimalno uživale.
Juan Angeles (Zumba)

Juan pravi, da pleše že odkar je bil v maternici. Odraščal in živel je v Rimacu - v Peruju, ki je ze od nekdaj poznan po salsi. Glasba se mu pravzaprav pretaka po žilah, saj so bili že njegovi stari starši glasbeniki, ki so folkloro Peruja prenesli po celotni Južni Ameriki. Od malega so Juana zanimali predvsem afro-perujski in afro-brazilski ritmi, zato se je tudi naučil disciplin, kot so "lando", "zapateo", "festejo", "negroide", itd. Udeleževal se je tudi tekmovanj v afro plesih v Ekvadorju, Braziliji, Columbiji. Juan med drugim igra tudi kitaro in "cajon negro" (tipično Perujsko tolkalo). Pravi, da je Zumba zanj popolna oblika vadbe, saj z njo ohranjamo svojo formo, vključuje pa tudi ples in glasbo. Enostavno rečeno - "Zumba es una fiesta...nuestra fiesta!"- "Zumba je zabava, naša zabava!"
Kaja Kramar (Zumba)

Kaja je vse življenje močno povezana z glasbo. Končala je nižjo baletno šolo in nižjo glasbeno šolo za klavir. Plesala je jazz balet v Kazini in orientalske plese pri Evi Stramšek. Že nekaj časa uči v plesni šoli, zraven študira solopetje na konzervatoriju na Dunaju in pravo na Evropski pravni fakulteti. Zumbo je odkrila po naključju in zasvojila jo je s kombinacijo enostavnih plesnih korakov in ritmom glasbe, ob katerih preprosto mora zaplesati. V tujini je opravila licenco za zumbo in od takrat naprej je postala del njenega vsakdana. Njena vadba v Bubi slovi kot energična in zabavna.

Kelly Garcia (Zumba)
 


Dejan Žuna (joga)Maša Jančič (joga)Vodstvo in sodelavci


V našem Športno-plesnem centru vas ob prihodu pričaka prijazno osebje, ki vam posreduje vse želene informacije, vas na vašo željo popelje na ogled dvoran in ostalih prostorov centra, ter vam svetuje pri izbiri plesnih ali vadbenih programov.

Maša Prašnikar, direktorica podjetja


Špela Repovš, vodja centra


Anita Kotnik, vodja recepcije

 

 

Leya Repovš, receptorka


Ela Repovš, receptorka


... in ostali, ki skrbijo da je naša Buba vedno zanimiva, lepa in polna energije.
 
Maša Prašnikar
 
Martina Gojkošek - salsa in ladies salsa, koreografinja in trenerka skupin SAOCO ter KAREL FLORES SLOVENIA
 
Matej Bertoncelj - salsa učitelj
 
Grega Čufer - salsa
 
Emir - salsa učitelj, salsa DJ
 
Katja Gartner Drofenik - salsa  in ladies salsa učiteljica, sensual DJ-ka
 
Ana Belac - salsa
 
Vesna Šošter - družabni ples
 
Leja Potočnik - tease danse učiteljica, koreografinja plesne skupine TEASE DANCE
 
Katarina Habjan - reggaeton
 
Suzana - bodyrock
 
 
Julija - pilates
 
Kristjan - pilates
 
Katarina Supan - pilates in pilates senior
 
Karmen Per - pilates, pilates za nosečnice
 
Nataša Kopač - pilates nosečnice
 
Juanito - Zumba
 
Kaja Kramar - Zumba
 
Kelly - Zumba
 
Ela - receptorka
 
Špela in Aleks :)
 
Leya - receptorka


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?