zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Buba trgovinaDarilni boni


Če želite koga obdariti, ki uživa v športu, plesu in zabavi, mu lahko podarite Buba darilni bon. Možnosti je  nešteto, od enkratnega obiska aerobne vadbe, do večmesečnih plesnih tečajev, individualnih ur, plesne priprave za poroko in še in še. Darilni bon za vašega obdarovanca lahko prejmete na recepciji Bube, o možnostih pa lahko povprašate na  info@buba.si ali po  telefonu 031 250 250.


Simpatične zapestnice


Poleg privlačnega izgleda so tudi izjemno uporabne, saj plesalcu omogočajo shrambo malih osebnih stvari, tako da se lahko v celoti posvetijo plesu, brez skrbi za svojo lastnino!
Izbirate lahko med večimi različnimi napisi: Buba, swing ali salsa.
Cena: 5€


Večnamenski nahrbtniki


Ti nahrbniki so prostorni ter namenjeni vsem aktivnostim, ki se jim posvečate v življenju!
Cena: 20


Žoga za pilates


Pilates vaje bodo še bolj  učinkovite in bolj zabavne s trpežno, mehko žogo. Žoga s premerom 26 cm je na voljo v različnih barvah.
Cena: 10€


Uteži - ročke 0,5 kg


Gumirane obtežene ročke vam bodo na zabaven način pomagale do čvrstejših rok in zgornjega dela telesa. Uteži - 1kg so na voljo v rumeni barvi.
Cena: 5,50€ na kos, 11€ za par


Uteži - ročke 1 kg


Gumirane obtežene ročke vam bodo na zabaven način pomagale do čvrstejših rok in zgornjega dela telesa. Uteži - 1kg so na voljo v rdeči barvi.
Cena: 8,50€ na kos, 17€ za par


Uteži - ročke 2 kg


Gumirane obtežene ročke vam bodo na zabaven način pomagale do čvrstejših rok in zgornjega dela telesa. Uteži - 2kg so na voljo v vijolični barvi.
Cena: 13,50€ na kos, 27€ za par


Trak za pilates


Trak iz tekstila je odličen pripomoček za izvajanje številnih pilates vaj. Nudi vam potrebno oporo ali poskrbi za večjo intenzivnost pri izvajanju vaj pilatesa. Z uporabo traku boste poskrbeli za boljšo stabilnost in giblijvost telesa ter za še lepše oblikovane dolge, čvrste mišice celega telesa. Uporabljamo ga za roke ali noge. Dimenzije: približno 120x25cm. Na voljo v rdeči barvi.
Cena: 22€
 
Buba darilni bon
 
Buba zapestnica za ples brez skrbi
 
Buba nahrbtnik
 
Žoga za pilates - mala
 
Ročna utež - 0,5kg
 
Ročna utež - 1kg
 
Ročna utež - 2kg
 
Pilates trak


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?