zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

MasažeO klasični masaži

Klasična masaža telesa je blagodejna za kožo, hkrati pa vpliva tudi na notranje organe. Klasično masažo izvajamo z olji, saj je masaža na ta način bolj prijetna in bodisi sprošča ali poživlja. Občuti se mehkejši dotik, koža je bolj voljna in lažje sprejema aktivne snovi. S klasično masažo se telo popolnoma sprosti, kar pripomore k temu, da pozabimo na vsakdanji stres. Odpravi depresijo in tesnobo in prav zaradi tega je klasična masaža zelo cenjena. Masaža je tudi zelo koristna, saj masirancu daje občutek varnosti, zaradi česar se umsko lahko popolnoma sprosti.

Redna masaža je koristna tudi za povečanje odpornosti, saj poživi krvni obtok, izboljša preskrbo telesa s hranljivimi snovmi, s tem pa lajša vrsto težav, vključno z glavoboli in prebavnimi motnjami. Klasična masaža sprošča tudi mišično napetost,  ter z obnavljanjem elastičnosti telesnih tkiv vrača telesu gibljivost. Telesna dejavnost pri masaži deluje tudi neposredno na limfni sistem, saj telesu pomaga izločati mlečno kislino in druge kemične odpadke, ki povzročajo bolečino in nelagodje v sklepih in mišicah.

Pri klasični masaži se sproščajo energetske blokade, ki ovirajo pretok življenske energije po vsem telesu. To so prijemi, ki so močnejši in prodornejši in se izvajajo s prsti in členki. Pri tem se čuti kratkotrajna bolečina,a ko naretost popusti je tkivo sproščeno in čuti se oljajšanje.
Pristop Klasične masaže se pri nas vedno izvaja tako, da se osredotočimo neposredno na fiziologijo telesa, kot na sproščanje čustvene napetosti in na zaznavni obdelavi energetske ravni v telesu.

Termini

Obvezna je predhodna rezervacija terminov za masažo.


Cenik


 Vrsta masaže Trajanje Cena (EUR) Rezervacija
 Klasična masaža - celo telo 60 minut  45 Rezerviraj
 Klasična masaža - delna 30 minut  25 Rezerviraj
Anticelulitni tretma 45 minut 35 Rezerviraj

Informacije in rezervacije terminov

Vaše vprašanje pošljite na elektronski naslov info@buba.si, rezevacijo termina pa lahko opravite preko SPLETNE PRIJAVNICE.


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?