zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Najem dvorane


Dvorane lahko najamete bodisi za organizirane skupinske vadbe ali za individualne treninge. Dogovori so možni za redne tedenske termine ali za enkraten obisk. Dvorane so še posebej proste ob vikendih in v sredini dneva, predvidoma med 10.00 in 17.00 uro.


Opis dvoran


Velika plesna dvorana
Plesna dvorana obsega 192m² z ogledali po celi dolžini. Ob steni je tudi drog za ogrevanje. Opremljena je s sodobno hi-fi opremo z brezžičnim mikrofonim in prezračevalnim sistemom. V dvorani so na voljo steperji in airex blazine. Ob dvorani sta dve garderobi z omaricami, wc-jem in tušem.
V dvorani smo postavili tudi premični zid, tako da se dvorana lahko razdeli na polovico. Obe polovici sta opremljeni s sodobno hi-fi opremo. Zid omogoča izolacijo pred hrupom, tako da sta dvorani lahko istočano zapolnjeni. Mogoče je najeti samo polovico dvorane.

ABC dvorana
Obsega 36m² z ogledali na dveh stenah. V dvorani je radio, pa tudi omarice za hrambo osebnih stvari.

Judo dvorana
Dvorana obsega 220m² in je v celoti pokrita s tatami blazinami. Prav tako je opremljena s sodobno hi-fi opremo in sistemom za prezračevanje. Ob dvorani sta dve garderobi, moška in ženska z wc-jem in tušem, kjer se lahko po vadbi stuširate in nadaljujete svoj dan razgibani in sveži.


Informacije in povpraševanje


Vaše povpraševanje pošljite na elektronski naslov info@buba.si. Za dodatne informacije o plesni in ABC dvorani smo na voljo na telefonski številki 031 250 250. V kolikor se zanimate za najem judo dvorane, lahko več informacij dobite na 051 306 306.
 
Velika plesna dvorana - Buba
 
ABC dvorana
 
ABC dvorana
 
Judo dvorana - Buba
 
Judo dvorana prekrita s parketom v času salsa festivala


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?