zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Poletno varstvo otrok

V letu 2016 se poletno varstvo otrok v Bubi NE BO IZVAJALO!
Hvala za razumevanje,
vodstvo

Zakaj poletno varstvo v Bubi?

  • STROKOVNO VARSTVO IN PROFESIONALNI ŠPORTNI TRENERJI
  • OTROCI V ENEM TEDNU SPOZNAJO PREKO 10 RAZLIČNIH ŠPORTOV
  • VKLJUČENA PREHRANA (3 obroki na dan)
  • ZABAVNE IN POUČNE DELAVNICE
  • LOKACIJA V NEPOSREDNI BLIŽINI ŠPORTNIH OBJEKTOV IN IGRIŠČ

V Bubi smo med poletnimi počitnicami pripravili strokovno varstvo za otroke in jih obarvali s športnimi aktivnostmi ter zabavnimi ustvarjalnimi in poučnimi delavnicami. Poskrbeli bomo, da vašim malčkom ne bo dolgčas in da boste zadovoljni tudi starši.

Program varstva je namenjen otrokom od 5. do 10. leta starosti. Vašim otrokom program ne ponuja le varstva in prehrane, temveč tudi zabavno preživljanje počitnic z raznovrstnimi kreativnimi in športnimi dejavnostmi.

Termin varstva

Varstvo poteka vsak delavnik (od ponedeljka do petka) od 7.30 do 16.30. ure. Poleg športnih aktivnosti in delavnic sredi dneva omogoča tudi jutranje (od 7.30h - 9h) in popoldansko varstvo (od 15h do 16.30h).
                   

Razpoložljivi termini po tednih

 

ni razpoložljivih terminov 2016

 

 

Aktivno in poučno varstvo

Vsak dan, v okvirnem času od 9. do 12. ure, bodo potekale zanimive športne aktivnosti, v popoldanskem času pa ustvarjalne in poučne delavnice. Različne aktivnosti in delavnice se bodo zvrstile preko celega tedna, vsak dan drugačne, in tako bo imel vaš otrok priložnost spoznati vsako od pripravljenih aktivnosti.
Tako bo vaš otrok lahko spoznal v enem tednu preko 10 različnih športov in morda izbral svojo najljubšo aktivnost v novem šolskem letu.
En dan v vsakem tednu bo namenjen za "POOL PARTY" in tisti dan bodo otroci preživeli ob zabavi na bazenu.

Lokacija

Program poletnega varstva bo potekal v dvoranah Športno-plesnega centra Buba, na Vodovodni 25 v Ljubljani. V objektu so tri dvorane (dve plesni in judo), v neposredni bližini pa je tudi igrišče osnovne šole Vita Kreigherja ter košarkarsko in nogometno igrišče ob Športnem centru Triglav, ki nudijo odlične pogoje za izvedbo športnih aktivnosti znotraj programa. Če nas bo razveselilo lepo vreme, se bomo odpravili tudi na potepe po Tivoliju ali Rožniku. Enodnevni izlet programa "Pool Party" poteka na kopališču Kodeljevo.

Otroka vsak dan pripeljete v Bubo, kamor ga tudi po končanem varstvu pridete iskati. Za vse ostale prevoze na ostale lokacije poskrbimo mi, otrok mora imeti kartico Urbana (za LPP).

Izbirne aktivnosti za otroke                                                                                     

Ples
- pop dance
- hip hop
- balet
- Zumbatomic (Zumba za otroke)

Šport
- judo
- gimnastika
- rolanje
- košarka
- nogomet
- jahanje
- trampolin
- ritmična gimnastika
- sabljanje
- capoeira
- tenis
- borilna veščine MMA
- vaterpolo*
- plavanje*

Ustvarjalne delavnice
- slikanje in risanje
- izdelava nakita
- grafiti
- obisk glasbene šole
 
 
ni podpisa k sliki
 
 
 

Cenik in prijavnica


Cena tedenskega progama, ki poteka od ponedeljka do petka od 7.30h do 16.30h, je 119EUR. Vključuje športne, ustvarjalne in poučne dejavnosti med 9. in 15. uro, jutranje in popoldansko varstvo (od 7.30h-9h ter od 15h-16.30h) ter tri obroke dnevno (zajtrk, kosilo in malica).

Prijave možne že od 28.4.2015 dalje!

Termin Št. otrok Cena (EUR)
1 teden
Cena (EUR)
2 tedna
Prijava Opomba
7.30h - 16.30h 1 119 109 Prijava  
Omogočamo popust pri vpisu otroka za oba tedna ali pri vpisu dveh otrok oz. več. Vsak naslednji vplačan teden ali za vsakega naslednjega otroka je cena na teden ugodnejša. Primer: cena za 2 tedna je enaka ceni za vpis dveh otrok za en teden.

 20€ POPUSTA OMOGOČAMO PRI VPLAČILIH DO 30. maja 2015!


Plačilo
Zaradi zagotavljanja rezervacije mest v posameznem terminu je v roku 3 dni po prijavi potrebno vplačilo akontacije v višini 30 EUR za posamezen teden (lahko preko TRR). Akontacija vam je v celoti povrnjena, v kolikor posamezenega termina morda ne bi izvedli zaradi premalo prijav. Preostali del je potrebno poravnati vsaj 14 dni pred izbranim terminom (tednom).

Pomembno
- cena ne vključuje enodnevne zabave Pool Party na kopališču Kodeljevo (doplačilo 10 EUR)
- cena ne vključuje prevozov z LPP, otroci potrebujejo kartico Urbana

Mnenja staršev

- "Vaše počitniško varstvo je bilo super. Anže je zelo užival in vsako jutro komaj čakal, da gre spet v Bubo. Glede na vso ponudbo športnih aktivnosti se kar ni mogel odločiti kaj mu je bilo najbolj všeč. Po njegovem mnenju je tisti teden kar prehitro minil." - Aleksandra

- "Za vaše počitniško varstvo sem se odločila, ker je vsebovala mnogo raznolikih dejavnosti. Dostopna in realna je bila tudi cena. Vse pa mi je povedal Mihov nasmešek, ko sem prišla po njega. Prvi dan mi je rekel, zakaj ni tako zanimivo tudi v šoli. Sedemletni nadobudnež je prihajal vsak dan domov poln energije in z veliko željo po naslednjem dnevu. Opazila sem, da so učiteljice imele osebni pristop, poln vzpodbud in pohval. Najbolj se je veselil brazilskega dneva. Najbolj vsec pa mu je bilo na bazenu. Prav iz toliko zanimivih in prijetnih izkušenj smo se doma odločili, da vas konec avgusta ponovno obišče. Hvala za vso skrb, pozornost, varnost ter prijazen pristop do otrok in nas staršev." - AnnmariePrijavnica

******************************************************************************************************************************************

 

DODATNE INFORMACIJE:

info@buba.si, 031 250 250


Profesionalni športni trenerji in izvajalci športnih programov


JUDO KLUB BEŽIGRAD

 
ŠD SOKOL BEŽIGRAD  Sokol
NK OLIMPIJA  Olimpija
VATERPOLO KLUB LJUBLJANA  Vaterpolo
 BALETNA ŠOLA SAŠA
 Baletna šola Saša
 OTROŠKA KOŠARKARSKA ŠOLA
 Otroška košarkarska šola
 Pitbull MMA Fight CLUB  MMA Pitbull
 JAHALNA ŠOLA M  Jahalna šola
 Športno društvo ŠPIČKA
 CAPOEIRA SLOVENIJA Capoeira
 Prevajalska zadruga SOGLASNIK Soglasnik
 Športni center Triglav  
 Športno-plesni center Buba Buba Športno-plesni center
 Teniški klub BEŽIGRAD  


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?