zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

 

Ponudba nastopov


(Pred)novoletne zabave


Želite s plesnimi nastopi in animacijami popestriti vaš dogodek?

Verjamemo, da si želite v podjetju kjer delate ali med prijatelji, kjer organizirate poseben dogodek, kar najbolje pripraviti na zabavo. Priprave na dogodek pa ponavadi vzamejo veliko časa in usklajevanja, zato si želite zaupanja vrednega partnerja, ki bi vam svetoval, pomagal in najbolje prispeval k uspehu dogodka. Za sproščenost, pozitivno energijo in dinamiko, ki bi še bolj povezala vašo skupino ljudi lahko poskrbimo mi.

Naša ponudba


Naše bogate izkušnje tako z organizacijo lastnih dogodkov (vsaj osem večjih vsako leto) kot tudi z vodenjem programov za podjetja nam omogočajo, da vam svetujemo, posredujemo izvajalce in izvedemo vse plesne programe na vašem dogodku.

Športno-plesni center Buba vam ponuja več načinov, kako začiniti vaš dogodek. Najbolj smo prepoznavni po salsa nastopih in animacijah, kjer skoraj brez izjeme prav vsi (mladi in stari) radi vstanejo in se zazibljejo v prijetnih ritmih po navodilih animatorja. Pri animacijah ni cilj resno učenje, ampak gre zgolj za zabavo! Skupaj z našimi partnerji, pa vam lahko zagotovimo nastope trebušnih plesalk, različnih show dance skupin, latinsko-ameriških nastopov, tanga, hip hopa in še česa.

Ponujamo nastop ene osebe, enega para, več parov ali večje skupine (mešano, samo ženske ali samo moške). Vsakič se posebej dogovorimo za število nastopov in število animacij, za način animacije, za dolžino programa ter tudi za celoten koncept. Po potrebi poskrbimo tudi za prostor in glasbo (DJ ali band). Pokrivamo celotno Slovenijo.

Sodelovali smo že s podjetji: Spar Slovenija, Studio Moderna, L'occitane, agenciji Mayer McCann in Futuristični marketing, Kongo, agencija Oskar, Collegium Mondial, Cetis, City Magazine, NT Konferenca, Radio Hit, itd..

Če tudi vaše podjetje potrebuje plesno popestritev na vaših zabavah, nam sporočite datum, lokacijo in vrsto dogodka, ki ga želite pripraviti. Nato bomo na podlagi vaših zahtev in želja izoblikovali program po naših najboljših močeh. Po končanem usklajevanju nam sodelovanje potrdite z naročilnico, mi pa vam po opravljeni storitvi izstavimo račun. Ves čas smo na voljo za vaša vprašanja.
Pišete nam na info@buba.si ali nas pokličite na 031 250 250 za ostale informacije.
Želimo vam veliko plesnih užitkov!

NASTOP skupine SAOCONASTOP skupine TEASE DANCENASTOP skupine MEN POWER by Latinissimo
 
Plesna skupina SAOCO med nastopom
 
Plesna skupina TEASE DANCE
 
Plesna skupina SAOCO
 
TEASE DANCE group med nastopom
 
Plesna skupina SAOCO med nastopom
 
Plesna animacija
 
Plesna animacija
 
Plesna skupina MEN POWER by Latinissimo


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?