Bachata

Gre za zapeljiv in romantičen ples iz Dominikanske republike. Bachata je izredno čustven ples, kjer je opazno predvsem izrazito gibanje bokov. Ples bachate se je razvil ob bachata glasbi, v kateri najdemo značilno kitare ter tekste z ljubezensko tematiko. Plesni koraki so precej preprosti, tem pa nato dodajamo različne figure in lep styling.

 

Bachata izboljšuje kontakt med plesalcema, izboljšuje gibčnost celega telesa, koordinacijo gibov in ravnotežje. Zaradi bližine nasprotnega spola tudi znižuje stres in povečuje čutnost. Pridružite se tečaju bachate, če želite osvojiti zapeljive, čutne gibe ob plesalcu ali plesalki.

 

Bachata - nadaljevalni

Nadaljevalni tečaj bachate za vse tiste, ki obvladate osnovno gibanje pri bachati, vas ni strah telesne bližine in si želite nove, zahtevnejše figure, s katerimi boste na plesišču izgledali fenomenalno.

          

Tečaj bachate v Bubi


Sensual Bachata

Bachata nadaljevalni DROP-IN CLASS


Drop-in class SKLOP A (ena vaja)
Vam je bachata postala dolgočasna? Se vam pesem, na katero plešete zdi predolga, saj ste že v prvi minuti odplesali vse naučene figure? Če želite začiniti že osvojeno plesno znanje, je delavnica prava rešitev. Na delavnici se bomo posvetili »bachati moderni«.
Delavnica je primerna za vse, ki že obvladate osnovne korake pri bachati.

Drop-in class SKLOP B (ena vaja)
Delavnica bo namenjena »sensual bachati«, pri kateri je v ospredju gibanje telesa. Za vse plesalke, ki želite izgledati kot vrhunske bachata plesalke, in za vse plesalce, ki si želite, da bi sensualne gibe znali pravilno odvoditi, ne da bi se soplesalka počutila nelagodno. Delavnica je primerna za vse, ki že obvladate osnovne korake pri bachati.

BACHATA ADVANCED DELAVNICA
Za vse tiste, ki vam med plesom bachate postane dolgčas ali pa v eni bachata skladbi ponovite vse osvojene korake... je skrajni čas, da up-dejtate svoj software ;)
V svetu se v zadnjih dveh letih kaže ogromen porast zanimanja za bachato, zato bomo tudi v Bubi bachati namenili pozornost. Vabljeni na brezplačno delavnico bachate pod vodstvom Dejana in Manice. 
Dejan in Manica sta večino izkušenj nabirala v Španiji, kjer je bachata najbolj popularen družabni ples, saj prestavlja 70% glasbe na zabavah. Sta učitelja s certifikatom za učitelja BACHATE MODERNE, kot tudi SENSUAL BACHATE. Izobraževala sta se v tujini, pri številnih zvenečih imenih bachate, vodilnih inštruktorjih kot sta Ataca in La Alemana, Alex in Laura, Daniel & Desire ter Gabryel in Bego. Temperament, nežnost in navdušenje nad bachato pa zdaj delita z vami.

Delavnica NI PRIMERNA za začetnike. Pričakuje se, da obvladate vse osnovne bachate korake!

BACHATA ADVANCED DELAVNICA, četrtek, 11.12. ob 20.30h
Delavnica je za vse tiste, ki oddate prijavo pred začetkom tečaja, BREZPLAČNA!
>> Prijava je obvezna!


Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna, oddate jo lahko na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe! Za študente in upokojence imamo posebne popuste ob plačilu z gotovino!

Redni tečaji 2014/2015

 

BACHATA
Stopnja DAN Ura 1. vaja Učitelj št. vaj Cena (EUR) Prijava Opomba
ZAČETNI
TOR 19:00 6.1.2015 Dejan & Manica 4 / 8 35 / 60 Prijavi se  
DELAVNICA  nadaljevalne stopnje ČET 20:30 11.12.2014 Dejan & Manica 1   vsa mesta so zasedena!  
NADALJEVALNI drop-in (A) ČET 19:00 4.12.2014 Dejan & Manica 1 5 Prijavi se  
NADALJEVALNI drop-in (B) ČET 19:00 18.12.2014 Dejan & Manica 1 5 Prijavi se  Športno - plesni center Buba

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - PET: 16h - 22h
SOB in NED: zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?