Bachata

Gre za zapeljiv in romantičen ples iz Dominikanske republike. Bachata je izredno čustven ples, kjer je opazno predvsem izrazito gibanje bokov. Ples bachate se je razvil ob bachata glasbi, v kateri najdemo značilno kitare ter tekste z ljubezensko tematiko. Plesni koraki so precej preprosti, tem pa nato dodajamo različne figure in lep styling.

 

Bachata izboljšuje kontakt med plesalcema, izboljšuje gibčnost celega telesa, koordinacijo gibov in ravnotežje. Zaradi bližine nasprotnega spola tudi znižuje stres in povečuje čutnost. Pridružite se tečaju bachate, če želite osvojiti zapeljive, čutne gibe ob plesalcu ali plesalki.

 

Bachata - nadaljevalni

Nadaljevalni tečaj bachate za vse tiste, ki obvladate osnovno gibanje pri bachati, vas ni strah telesne bližine in si želite nove, zahtevnejše figure, s katerimi boste na plesišču izgledali fenomenalno.

          

Tečaj bachate v Bubi


Sensual Bachata


Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna, oddate jo lahko na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe! Za študente in upokojence imamo posebne popuste ob plačilu z gotovino!

Redni tečaji 2014/2015

 

BACHATA
Stopnja DAN Ura 1. vaja Učitelj št. vaj Cena (EUR) Prijava Opomba
ZAČETNI
TOR 19:00 6.1.2015 Dejan & Manica 4 / 8 35 / 60 Prijavi se  Športno - plesni center Buba

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - PET: 16h - 22h
SOB in NED: zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?