zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Bachata

Gre za zapeljiv in romantičen ples iz Dominikanske republike. Bachata je izredno čustven ples, kjer je opazno predvsem izrazito gibanje bokov. Ples bachate se je razvil ob bachata glasbi, v kateri najdemo značilno kitare ter tekste z ljubezensko tematiko. Plesni koraki so precej preprosti, tem pa nato dodajamo različne figure in lep styling.


s
Stopnje rednih tečajev

Bachata izboljšuje kontakt med plesalcema, izboljšuje gibčnost celega telesa, koordinacijo gibov in ravnotežje. Zaradi bližine nasprotnega spola tudi znižuje stres in povečuje čutnost. Pridružite se tečaju bachate, če želite osvojiti zapeljive, čutne gibe ob plesalcu ali plesalki.

BACHATA 1 (za začetnike): na začetnem tečaju se bomo bachate lotili popolnoma od začetka. Spoznali se bomo z osnovnimi koraki in obrati samostojno in v paru. Tekom tečaja bomo utrjevali osnovne korake ter dodajali nove korake in jih sestavljali v uporabne kombinacije. Tečaj je primeren za vse, ki vam je bachata nova, in za tiste, ki ste se z njo morda že srečali na plesišču, pa si želite spoznati pravilne izvedbe.

BACHATA 2: primeren za vse, ki vam osnove bachate ne predstavljajo več težav in si želite več. Počasi se bomo oddaljevali od osnovnih korakov ter dodajali naprednejše korake in njihove variacije, poleg tega pa se bomo posvetili tudi gibanju telesa. Spoznavali bomo pravilno vodenje, styling in muzikalnost. Dotaknili se bomo različnih stilov bachate (moderna, sensual, dominicana) in njihovih značilnosti.

BACHATA 3: Učili se bomo naprednejših kombinacij, gibanja telesa, vodenja/sledenja in stylinga, da vam na plesišču ne bo več zmanjkalo idej. Na tej stopnji nadgrajujemo, kar smo se naučili pri prejšnji stopnji, zato se pričakuje, da ste pred tem stopnjo Nadaljevalni 1 obiskovali vsaj dva meseca.

Bachatera - Bachata Ladies: primeren za vse plesalke, ki obvladate osnovno gibanje pri bachati, ter si želite novih, zanimivih korakov in stylinga, ki bo popestril vašo zapeljivo naravo med plesom v paru.

 

          

Tečaj bachate v Bubi


Tečaji vseh stopenj v družbi Tine in Roberta


Bachata Ladies - styling in gibanje telesa samo za ženske


Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna, oddate jo lahko na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe! Za študente in upokojence imamo posebne popuste ob plačilu z gotovino!


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?