Bachata

Gre za zapeljiv in romantičen ples iz Dominikanske republike. Bachata je izredno čustven ples, kjer je opazno predvsem izrazito gibanje bokov. Ples bachate se je razvil ob bachata glasbi, v kateri najdemo značilno kitare ter tekste z ljubezensko tematiko. Plesni koraki so precej preprosti, tem pa nato dodajamo različne figure in lep styling.

 

Opisi intenzivnih tečajev


Bachata - začetni: primeren za tiste, ki se z bachato še nikoli niste srečali oziroma želite ponoviti osnovne korake. Plesno predznanje ni potrebno, prijava možna brez soplesalca oz. soplesalke.
Bachata Special: primeren za vse, če obvladate osnovno gibanje pri bachati. Na tečaju boste osvojili vse zvrsti bachate. Vsak dan bo namenjen posamezni tehniki. Učili se bomo sensual bachato, bachato dominicano, lead & follow ter osvojili footwork in styling. S posameznimi triki boste zablesteli na plesišču.
Bachatera - Bachata Ladies: primeren za vse plesalke, ki obvladate osnovno gibanje pri bachati, ter si želite novih, zanimivih korakov in stylinga, ki bo popestril vašo zapeljivo naravo med plesom v paru.

          

Tečaj bachate v Bubi


Bachata Ladies - styling in gibanje telesa samo za ženske


Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna, oddate jo lahko na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe! Za študente in upokojence imamo posebne popuste ob plačilu z gotovino!

 


MED POLETJEM POTEKAJO INTENZIVNI PLESNI TEČAJI!

Intenzivni tečaji potekajo 4 zaporedne dni (od ponedeljka do četrtka) ob isti uri, navedeni v spodnjih razpredelnicah.

BACHATA
Stopnja Termin Ura Učitelj št. vaj Cena (EUR) Prijava Opomba
ZAČETNI PON 17.8. - ČET 20.8. 21:00  Dejan&Manica 4 35/28* Prijavi se!  
SPECIAL PON 10.8. - ČET 13.8. 21:00   Dejan&Manica 4 35/28* Prijavi se! poznate bachata osnove
* Nižja cena ob predplačilu z gotovino, vsaj 5 dni pred začetkom tečaja. Ob predplačilu dveh tečajev (za isto osebo), oba samo 50€!Stopnje rednih tečajev

Bachata izboljšuje kontakt med plesalcema, izboljšuje gibčnost celega telesa, koordinacijo gibov in ravnotežje. Zaradi bližine nasprotnega spola tudi znižuje stres in povečuje čutnost. Pridružite se tečaju bachate, če želite osvojiti zapeljive, čutne gibe ob plesalcu ali plesalki.

Začetni tečaj - na začetnem tečaju se bomo bachate lotili popolnoma od začetka. Spoznali se bomo z osnovnimi koraki in obrati samostojno in v paru. Tekom tečaja bomo utrjevali osnovne korake ter dodajali nove korake in jih sestavljali v uporabne kombinacije. Tečaj je primeren za vse, ki vam je bachata nova, in za tiste, ki ste se z njo morda že srečali na plesišču, pa si želite spoznati pravilne izvedbe.

Napredno - zaečtni tečaj - primeren za vse, ki vam osnove bachate ne predstavljajo več težav in si želite več. Počasi se bomo oddaljevali od osnovnih korakov ter dodajali naprednejše korake in njihove variacije, poleg tega pa se bomo posvetili tudi gibanju telesa. Spoznavali bomo pravilno vodenje, styling in muzikalnost. Dotaknili se bomo različnih stilov bachate (moderna, sensual, dominicana) in njihovih značilnosti.

Nadaljevalni tečaj - Učili se bomo naprednejših kombinacij, gibanja telesa, vodenja/sledenja in stylinga, da vam na plesišču ne bo več zmanjkalo idej. Na tej stopnji nadgrajujemo, kar smo se naučili pri prejšnji stopnji, zato se pričakuje, da ste pred tem stopnjo Nadaljevalni 1 obiskovali vsaj dva meseca.


Športno - plesni center Buba

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

POLETNI DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - ČET: 16h - 21h
PET - NED: zaprto!
3. do 5. avgust: ZAPRTO!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?