Družabni ples


Družabni ples je skupno ime za standardne in latino plese, ki se jih pleše na zabavah, prireditvah, v plesnih dvoranah ali odprtih plesiščih. Med standardne plese štejemo angleški ali počasni valček, hitri ali dunajski valček, fokstrot in tango; med latino plese pa spadajo rumba, cha cha, mambo, salsa, samba.

Med družabne plese spadajo tudi merengue, swing, diskofox, hasl, boogie woogie, rock'n roll, jive, … Mnogo od teh plesov se pleše na državnih in svetovnih tekmovanjih, vendar tu ne gre za tekmovanje, temveč za druženje ob plesu. Na naših tečajih vam bomo približali vrsto družabnih plesov in poskrbeti, da se boste ob različnih priložnostih znali zavrteti in zabavati na plesišču.

Naučite se osnovnih korakov svetovnega plesnega programa. Tako boste lahko plesali z vsakim, ob vsaki glasbi na vsaki priložnosti.


      


 

Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko prijavnic spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!

Obvezna prijava v paru!

INTENZIVNI POLETNI TEČAJI

Posamezen plesni tečaj obsega 4 vaje, ki se zvrstijo štiri dni zapored - vsak dan, od ponedeljka do četrtka po 90 minut. Tečaj poteka vsak dan ob isti uri, ki je navedena na spodnjih razpredelnicah.

DRUŽABNI PLES

Stopnja Termin Ura Učitelj št. vaj Cena (EUR) Prijava Opomba
 ZAČETNI - sklop A  PON 22.8. - ČET 25.8.  21:00 Alenka 4 25 / 35 * Prijavi se  
 ZAČETNI - sklop B  PON 29.8. - ČET 1.9.  21:00 Alenka 4 25 / 35 * Prijavi se  
* VELJA OB PREDPLAČILU Z GOTOVINO VSAJ 5 DNI PRED ZAČETKOM VPLAČANEGA TEČAJA - 1 TEČAJ 28€, 2 TEČAJA 25€/tečaj. Ob predplačilu ne veljajo ostali popusti!

sklop A:
na 90-minutnem tečaju boste v štirih vajah osvojili plesne korake angleškega valčka, sambe, foxtrota in rumbe. Prijava na tečaj možna le v paru.
sklop B: na 90-minutnem tečaju boste v štirih vajah osvojili plesne korake cha-cha, dunajskega valčka, techno-swinga in jive-a. Prijava na tečaj možna le v paru.


Redni tečaji v sezoni 2016/2017

Termini rednih tečajev v novi sezoni bodo objavljeni konec avgusta 2016. Veselimo se ponovnega srečanja z vami... spremljajte nas!

 

Stopnja Dan Ura 1.vaja Učitelj št. vaj Cena/osebo (EUR) Prijava Opomba
                 


Razlaga stopenj rednih tečajev

1. stopnja - udeleženci tečaja se naučijo:
  • angleški valček,
  • dunajski valček,
  • foksrot,
  • rumba,
  • cha cha,
  • techno swing,
  • salsa,
  • jive,
  • polka.
2. stopnja in 3. stopnja:
V drugi in tretji stopnji se učijo novi plesi, starim pa se dodaja nove slike in figure. Ker imajo plesalci pri teh stopnjah že veliko znanja, je na vajah prisotno veliko več preplesavanja, zabave in druženja.

Tečaji potekajo 1x tedensko po 85 minut, stopnja v istem terminu po 8 vajah napreduje v višjo.BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - ČET: 18h - 21h
PET, SOB in NED: zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?