zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Intenzivni plesni tečaji in poletne vadbe


- Posamezen plesni tečaj obsega 4 vaje, ki se zvrstijo štiri dni zapored - vsak dan od ponedeljka do četrtka (razen od 16.8. - 18.8. potekajo 3 dni). Tečaj poteka vsak dan ob isti uri, ki je navedena na spodnjih razpredelnicah. Intenzivni plesni tečaji so enaki rednim, vendar so zgoščeni v en teden, da lahko plesno znanje osvojite veliko hitreje. Na intenzivni tečaj ali poletne vadbe se lahko prijavite preko spletne prijavnice - s klikom na skrajno desni strani spodnjih razpredelnic.
- Če z gotovino vplačate tečaj/vadbo vsaj 5 DNI pred začetkom izbranega termina, vam nudimo MEGA POLETNI POPUST!

Urnik plesni tečajev 


Termin:    PONEDELJEK, 22. AVGUST - ČETRTEK, 25. AVGUST 2016

 Ura
Plesni tečaj
Z vami bo Pričakovano znanje Prijava
19.00 - 20.00  Kizomba Ladies - Ginga  Maja  brez - za začetnike  Prijavi me
19.00 - 20.00  Kubanska salsa 2  Roberto  opravljene 4 vaje kubanske salse  Prijavi me
20.00 - 21.00  SALSA 2/3  Emir  plešete vsaj 3 mesece  Prijavi me
20.00 - 21.00  KIZOMBA - začetni  Maja  brez - za začetnike  Prijavi me
21.00 - 22.00  SALSA - začetni  Maša  brez - za začetnike  Prijavi me
21.00 - 22.00  SALSA SPECIAL - club moves  Emir  plešete salso vsaj pol leta  Prijavi me
21.00 - 22.00  Družabni ples A  Alenka  brez - za začetnike  Prijavi me

Termin:    PONEDELJEK, 29. AVGUST - ČETRTEK, 1. SEPTEMBER 2016

 Ura
Plesni tečaj
Z vami bo Pričakovano znanje Prijava
21.00 - 22.30  SALSA - začetni  Grega  brez - za začetnike  Prijavi me
21.00 - 22.30  Družabni ples B
 Alenka  brez - za začetnike  Prijavi me

Pridržujemo si pravico do spremembe urnikov in cen. PRIJAVE NA VADBE IN TEČAJE SO OBVEZNE!Urnik vadb

VADBA
POTEKA VSAK/O
URA Prijava
BODYROCK PONEDELJEK, SREDA, PETEK
07:00 Prijavi se!
ZUMBA PONEDELJEK in SREDA 19:00 Prijavi se!
PILATES / na prostem*
TOREK IN ČETRTEK 19:30 Prijavi se!
PILATES NOSEČKE / na prostem*
SREDA 19:30 Prijavi se!
Vadbe potekajo v primeru zadostnega števila prijav in sicer od 4.7. do 28.7 . ter od 8.8. do 25.8.2016. S karto za POLETNE VADBE lahko obiskujete vse vadbe v vseh terminih do 25.8.2016.
* Pilates in pilates za nosečke potekata na svežem zraku, na zelenici v parku poleg Bube. V primeru dežja vadba poteka v mali dvorani Bube.

Cenik

Naziv storitve Obdobje veljavnosti Redna cena (EUR) Ob predplačilu (EUR)*
Izdelava članske kartice
- 5 BREZPLAČNO!
Članarina (velja 1 leto)
- 5 5
MINI PASS**
1 plesni tečaj / osebo 35  28
MAXI PASS**
2 plesna tečaja / osebo 70  50
Vadbe***
4 obiski 35  28
Vadbe*** 8 obiskov 50  44
Vadbe*** 16 obiskov 90  72
1 vaja plesnega tečaja na dan obiska 12 /
Vadbe***
na dan obiska 8 /
* VELJA OB PREDPLAČILU Z GOTOVINO VSAJ 5 DNI PRED ZAČETKOM VPLAČANEGA TEČAJA. Ob predplačilu ne veljajo ostali popusti!
** Ob nakupu morate izbrati želeni plesni tečaj. Vračila vplačanih tečajev niso možna, omogočamo koriščenje na drugih terminih.
*** Obiske na karti za vadbe lahko koristite na vadbah Zumbe, pilatesa, Bodyrocka. Obiski na karti veljajo do 25.8. in jih ni možno prenašati v naslednje obdobje! Vračila vplačanih vadb niso možna, omogočamo koriščenje na drugih terminih.

Samo člani kluba BUBA lahko koristijo karte plesnih tečajev z več zaporednimi vajami, sicer je možen zgolj nakup posameznih vaj.
V cene je že vključen 22% DDV.

Opis tečajev


TEČAJI SALSE
 • Salsa 1: tečaj je namenjen popolnim začetnikom, ki se s salso še nikoli niste srečali.
 • Salsa 2: za salserje, ki ste že opravili začetni tečaj salse 1 oziroma plešete salso že vsaj 1 mesec.
 • Salsa 2/3: za salserje, ki ste že opravili začetni tečaj salse 2 oziroma plešete salso že vsaj 3 do 4 mesece. Tečaja 2/3 morate obiskovati vsaj 2x ali 3x, torej 2 ali 3 tedne zaporedoma, da bi napredovali v 3. stopnjo.
 • Salsa 3: za salserje, ki ste vsaj 2x ali 3x obiskali začetni tečaj salse 2/3 oziroma plešete salso že vsaj pol leta.

LADIES SALSA: salsa koraki, rezervirani samo za punce.
 • Ladies Salsa - začetni: tečaj je primeren za začetnice, ki se še nikoli niste srečale s salso.
 • Ladies Salsa - nadaljevalni: tečaj je primeren za salsere, ki dobro poznate vse osnovne salsa korake oz. plešete ladies salso ali salso v paru, ter si želite novih, zanimivih kombinacij, ki bodo popestrile vaš solo ples.
 • Ladies Salsa - Spinning&Styling: tečaj je namenjen plesalkam, ki že nekaj časa plešete salso v paru in bi želele polepšati svoj videz med plesom. Posvetile se bomo še posebno gibanju oz. valovanju telesa med plesom (body-rolls) in izpopolnile tehniko obratov (spins). Pričakovano predznanje: poznate vse osnove salse.
KIZOMBA: kizomba je čutna afriška glasba in ples v paru, ki izvira iz Angole. Za ples je značilna bližina med plesalcema v zgornjem delu telesa, zato ga pogosto opisujejo kot afriški tango.
 • Kizomba - začetni:  tečaj je primeren za vse, ki vas zanima kizomba in se z njo še nikoli niste srečali. Vzeli si bomo čas za detajle in zagotovili trdne temelje za hitro napredovanje. Plesno predznanje ni potrebno, prijava možna brez soplesalca oz. soplesalke.
 • Kizomba Special: Kizomba special je "all-inclusive" intenzivni tečaj za vse, ki kizombo plešete že vsaj nekaj mesecev. V 4 tematskih urah se bomo posvetili naravnemu gibanju v kizombi, utrdili ključne zakonitosti vodenja in sledenja, vse skupaj pa prilagodili glasbi. Spoznali se bomo tudi tarraxinho in kakšen nov plesni trik.
  1. vaja: Komunikacija v kizombi - umetnost vodenja in sledenja
  2. vaja: Musicality - kako glasba narekuje ples?
  3. vaja: Tarraxinha - bistvo je pravzaprav očem skrito.
  4. vaja: Fresh tricks - kako na plesišču zgledati fenomenalno, ne da se (jo/ga) poškodujem :)
  Prijava možna brez soplesalca oz. soplesalke.
 • Ladies Styling (Ginga) - Naučile se boste usklajenega premikanja telesa in bokov v ritmih kizomba glasbe. Ginga je nasprotje dolgočasja, saj vam bo pridobljeno znanja pomagalo še dodatno izboljšati in začiniti vaš ples.
BACHATA: je zapeljiv in romantičen ples v paru iz Dominikanske republike. Je izredno čustven ples, kjer je opazno predvsem izrazito gibanje bokov. Plesni koraki so precej preprosti, tem pa nato dodajamo različne figure in lep styling.
 • Bachata - začetni: primeren za tiste, ki se z bachato še nikoli niste srečali oziroma želite ponoviti osnovne korake. Plesno predznanje ni potrebno, prijava možna brez soplesalca oz. soplesalke.
 • Bachata Special: primeren za vse, če obvladate osnovno gibanje pri bachati. Na tečaju boste osvojili vse zvrsti bachate. Vsak dan bo namenjen posamezni tehniki. Učili se bomo sensual bachato, bachato dominicano, lead & follow ter osvojili footwork in styling. S posameznimi triki boste zablesteli na plesišču.
 • Bachatera - Bachata Ladies: primeren za vse plesalke, ki obvladate osnovno gibanje pri bachati, ter si želite novih, zanimivih korakov in stylinga, ki bo popestril vašo zapeljivo naravo med plesom v paru. Na vajah se boste posvetile glasbi (musicality), gibanju telesa (bodymovement, body rolls..) in stylingu med plesom.
TEASE DANCE: tečaj, rezerviran samo za ženske. Naučile se boste drznosti, sproščenosti in zapeljivih plesnih gibov, o katerih ste do sedaj samo razmišljale. Zaplesale boste v ritmih popularne glasbe in se naučile zapeljivo vrteti po plesišču. Spice up your moves on the dance floor! Plesno predznanje ni potrebno.

CHA CHA TEASE: tečaj, rezerviran samo za ženske. Naučile se boste drznosti, sproščenosti in zapeljivih plesnih gibov, o katerih ste do sedaj samo razmišljale. Zaplesale boste v ritmih cha cha-ja ob stolu. Plesno predznanje ni potrebno.

REGGAETON: je glasba in energičen ples v latino ritmih s primesmi hip hopa. Pri plesu je opazna gibčnost in predvsem izolacija delov telesa, še posebaj zgornjega (prsa, ramena) in spodnjega (boki, zadnjica) - tako imenovano "šejkanje"! Plesno predznanje ni potrebno.

DRUŽABNI PLES
 • sklop A: na 90-minutnem tečaju boste v štirih vajah osvojili plesne korake angleškega valčka, sambe, foxtrota in rumbe. Prijava na tečaj možna le v paru.
 • sklop B: na 90-minutnem tečaju boste v štirih vajah osvojili plesne korake cha-cha, dunajskega valčka, techno-swinga in jive-a. Prijava na tečaj možna le v paru.
*************************************************************
Pridržujemo si pravico do spremembe urnikov in cen. PRIJAVE NA VADBE IN TEČAJE SO OBVEZNE!

Po izteku poletnih intenzivnih tečajev sledi Bubin teden odprtih vrat (od 31.8. - 4.9. 2015), ko boste lahko izkoristili tudi 20% gotovinski popust na vse karte! Urnik za Bubin teden odprtih vrat bo objavljen konec avgusta 2015. Redni tedenski plesni tečaji in skupinske vadbe se pričnejo ponovno 7. septembra 2015.


URNIK INTENZIVNIH TEČAJEV IN VADB

BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?