Intenzivni plesni tečaji


- Posamezen plesni tečaj obsega 4 vaje, ki se zvrstijo štiri dni zapored - vsak dan od ponedeljka do četrtka. Tečaj poteka vsak dan ob isti uri, ki je navedena na spodnjih razpredelnicah. Intenzivni plesni tečaji so enaki rednim, vendar so zgoščeni v en teden, da lahko plesno znanje osvojite veliko hitreje.
- Na intenzivni tečaj ali poletne vadbe se lahko prijavite preko spletne prijavnice - s klikom na skrajno desni strani spodnjih razpredelnic.
- Če z gotovino vplačate tečaj/vadbo vsaj 1 teden pred začetkom izbranega termina, vam nudimo MEGA POLETNI POPUST!

Urnik


Termin: ponedeljek, 26. AVGUST do četrtek, 29. AVGUST
 Ura
Tečaj / vadba
Tečaj vodi
Prijava
19.00 - 20.00 Tease dance  - začetni    
Leja Prijavi se!
20.00 - 21.00
20.00 - 21.00
Salsa - začetni 2
Salsa "on 2" (salsa3+)     NOVO!!!
Grega
David in Martina                  
Prijavi se!
Prijavi se!
21.00 - 22.00
21.00 - 22.30
Sensual - nadaljevalni
Družabni ples  - sklop  A
David in Martina, Matej in Barbara               
Anamarija
Prijavi se!
Prijavi se!

Termin: ponedeljek, 2. SEPTEMBER do četrtek, 5. SEPTEMBER
 Ura
Tečaj / vadba
Tečaj vodi
Prijava
21.00 - 22.30  Družabni ples  - sklop B                    Anamarija                               Prijavi se!

Urnik vadb

VADBA
POTEKA OB
URA Prijava
ZUMBA PONEDELJEK in SREDA 19:00 Prijavi se!
BODYROCK TOREK      19:00 Prijavi se!
AEROBIKA TNZR ČETRTEK 19:00 Prijavi se!
PILATES PONEDELJEK IN ČETRTEK 20:00 Prijavi se!
JOGA SREDA 20:00 Prijavi se!
PILATES NOSEČKE TOREK 20:00 Prijavi se!
Vadbe potekajo v primeru zadostnega števila prijav in sicer od 17.6. do 1.8. ter od 19.8. do 29.8.2013.
S katerokoli karto za POLETNE VADBE lahko obiskujete vse vadbe v vseh terminih do 29.8.2013.

Pridržujemo si pravico do spremembe urnikov in cen. PRIJAVE NA VADBE IN TEČAJE SO OBVEZNE!

Po izteku poletnih intenzivnih tečajev sledi Bubin teden odprtih vrat (od 3. do 6. septembra 2013), ko boste lahko izkoristili tudi 20% gotovinski popust na vse karte! Urnik za Bubin teden odprtih vrat bo objavljen konec avgusta 2013. Redni letni plesni tečaji in skupinske vadbe se pričnejo ponovno 9. septembra 2013.

Cenik


Naziv storitve Obdobje Redna cena (EUR) Ob predplačilu (EUR)*
Izdelava članske kartice
- 5 5
Članarina do 1.9.2013 - 5 BREZPLAČNO!
MINI PASS**
1 plesni tečaj 35 29
MAXI PASS**
2 plesna tečaja 60 51
Vadbe***
4 obiski 35 29
Vadbe*** 8 obiskov 50 42
Vadbe*** 16 obiskov 80 68
Vadbe***
1 obisk 8 8
* Cene veljajo ob predplačilu z gotovino vsaj 1 teden pred začetkom vplačanega tečaja. Ob predplačilu ne veljajo ostali popusti!
** Ob nakupu morate izbrati želeni plesni tečaj. Vračila vplačanih tečajev niso možna, omogočamo koriščenje na drugih terminih.
*** Karte za vadbe so enotne - obiske lahko koristite na vadbah Zumbe, pilatesa, aerobike, nosečk ali Bodyrocka. Veljajo do 29.8.!
V cene je že vključen 20% DDV.

Opis tečajev

Salsa 1: tečaj je namenjen popolnim začetnikom, ki se s salso še nikoli niste srečali.

Salsa 2: za salserje, ki ste že opravili začetni tečaj salse 1 oziroma plešete salso že vsaj 1 mesec.

Salsa 2/3: za salserje, ki ste že opravili začetni tečaj salse 2 oziroma plešete salso že vsaj 3 do 4 mesece.

Ladies Salsa: salsa koraki, rezervirani samo za punce. Primeren je za začetnice, ki se še nikoli niste srečale s salso.

Ladies salsa - latino mix: spoznajte se z različnimi plesnimi ritmi - bachata, merengue, salsa in cha cha. Osvojite osnovne korake štirih plesov, s poudarkom na ritmični interpretaciji, značilnemu gibanju telesa in eleganci. Tečaj je primeren tudi za začetnice

Ladies salsa - styling mix: vsak dan bo rezerviran za posamezno tematiko: gibanje telesa, rotacije in spini "shines" in gibanje rok. tečaj je primeren za plesalke, ki ste opravile vsaj 4 vaje začetnega tečaja.

Salsa »on 2«: newyorški stil, pogosto imenovan tudi mambo, osvaja plesišča po vsem svetu. V primerjavi s plesom "on1", salsa "on2" velja za mehkejšo in bolj tekočo različico ter omogoča boljše zlitje z glasbo. Tečaj je primeren za salserje višjih stopenj (vsaj salsa 3), ki se bodo prvič srečali s tem stilom.

SalsaPackage: popoln paket za tiste, ki želite svoj ples dvigniti na višjo raven. Tečaj bo v štirih dneh združil štiri teme – plesna tehnika, vodenje in sledenje, interpretacija glasbe ter gibanje telesa. Tečaj je primeren za salserje, ki že obvladate osnovne salsa figure.

CHA-CHANGA: na tečaju boste spoznali cha-cha-cha in pachango. Gre za zabavna plesa, ki se redno pojavljata na salsa žurih in ne smeta manjkati v plesnem repertoarju salserjev in salserk višjih stopenj.

Kizomba - začetni: čedalje bolj popularen romantičen ples z vplivi tanga. Glavna značilnost tega afriškega plesa je fleksibilnost spodnjega dela telesa, medtem ko se plesalca z zgornjim delom naslanjata drug na drugega. Primeren za tiste, ki poznate osnove salse. Priporočamo prijavo v parih.

Kizomba - nadaljevalni: primeren za tiste, ki obvladate osnovno gibanje kizombe, saj boste na tečaju dodali nove, zahtevnejše figure.

Sensual - začetni: na salsa zabavah so čedalje bolj nepogrešljivi tudi čutnejši oziroma »sensual« plesi. Spoznali boste osnovne korake dveh najbolj popularnih plesov, bachate (počasen, romantičen ples, s poudarkom na zapeljivem gibanjem bokov obeh plesalcev) in kizombe (glej opis zgoraj). Priporočamo prijavo v parih.

Sensual - nadaljevalni: primeren za tiste, ki obvladate osnovno gibanje bachate in kizombe, saj boste svojemu znanju dodali nove, zahtevnejše figure, s katerimi boste na plesišču izgledali fenomenalno. Priporočamo prijavo v parih.

West Coast Swing: je počasnejša, bolj tekoča in bolj zapeljiva različica swinga. Pleše se v paru na raznovrstno glasbo (tudi moderno pop in R'n'B) ter tako pravzaprav dovoljuje, da ga plešemo skoraj kjerkoli.

Tease dance: 60-minutni tečaj zapeljivega plesa, rezerviran samo za ženske. Naučile se boste drznosti, sproščenosti in erotičnih plesnih gibov, o katerih ste do sedaj samo razmišljale.

Jazz: Jazz za odrasle ali jazz za zrele mačke je namenjen vsem, ki radi plešete, pri plesu uživate in se radi izrazite. Na tečaju boste spoznali prvine jazza, baleta in modernega plesa. Plesno predznanje ni potrebno.

Družabni ples (sklop A): z 90-minutnim tečajem boste osvojili plesne korake angleškega valčka, sambe, foxtrota in rumbe. Prijava na tečaj možna le v paru.

Družabni ples (sklop B): z 90-minutnim tečajem boste osvojili plesne korake cha-cha, dunajskega valčka, techno-swinga in jive-a. Prijava na tečaj možna le v paru.


ZGIBANKA INTENZIVNIH TEČAJEV

Športno - plesni center Buba

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON in ČET:  10h - 21h
TOR in SRE: 15h - 21h
PET: 15h - 20h

NED: 18h - 21h
sobota in prazniki zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?