zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

 Karel Flores Slovenia


Plesalkam se ponuja edinstvena priložnost dvigniti vaš ples (s tem pa tudi kakovost salse v Sloveniji) – na povsem novo raven!


Svetovno znana plesna učiteljica Karel Flores iz New Yorka je izbrala našo Martino in Bubo za ekskluzivno izvedbo projekta Karel Flores Team v Sloveniji. Koreografija, plesna tehnika in znanje Karel Flores, podano prek ene najboljših plesalk salse v Sloveniji – zmagovalna kombinacija, ki obljublja mnogo izzivov, pa tudi smeha in zabave v izključno ženski družbi!


Projekt vam prek sistematičnega dela na daljši rok prinaša možnost preobrazbe vašega plesa in nenazadnje tudi priložnost stopiti na oder pred občinstvom v Sloveniji – morda tudi v tujini...

 
Karel Flores

Za koga in zakaj

Projekt KAREL FLORES SLOVENIA je pravi zate, če želiš: nastopati v Sloveniji (in morda tudi v tujini) z vrhunsko koreografijo; dvigniti svoj ples na novo raven; osvojiti nove plesne korake in styling; izboljšati svojo plesno tehniko; trdo trenirati (ne, to ne bodo tečaji, ampak pravi plesni treningi ;)) prispevati svoj kamenček v mozaiku edinstvene skupine plesalk, ki bomo skupaj trenirale, napredovale, se smejale, kdaj morda tudi jokale, se bodrile, veliko "švicale" in pisale povsem svojo zgodbo.
Ne glede na tvojo trenutno plesno raven ti bo projekt Karel Flores Slovenia zagotovo dal možnost za plesno rast in razvoj. Časa in treningov bo dovolj, da bomo koreografijo prav vse dodobra osvojile in izpilile, zato se brez strahu pridruži naši army of bad bitches!

Načrt

Pod vodstvom učiteljice in koreografinje Martine Gojkošek, se boste postopoma, sistematično naučile koreografijo svetovno priznane inštruktorice Karel Flores iz New Yorka in jo izpilile do perfekcije. Gre za solo koreografijo oz. footwork, narejeno primarno za plesalke, dobrodošli pa so tudi boljši plesalci. Treningi bodo sicer intenzivni in naporni, ampak rezultat bo vsekakor vrhunski.

Termini in lokacija treningov

Projekt vključuje vsaj 21ur treningov, ki potekajo vsak torek od 19h do 20h ter približno vsak drugi petek od 20.30h do 22h. Natančne termine dobite ob prijavi.
Vsi treningi (razen generalk) potekajo v Bubi, Vodovodna 25, Ljubljana

Cena

Ponujamo plačilo na več obrokov (1x na mesec), udeležba na projektu pa vam omogoča še druge ugodnosti. Podrobnejše informacije dobite ob informativni prijavi ali na info@buba.si.

Dodatne info

Martina: martina.gojkosek@gmail.com

Prijava

Prijave sprejemamo najkasneje do ponedeljka, 13. februarja 2017! Število mest na projektu je zaradi zagotavljanja vrhunske izvedbe OMEJENO. Mesto v skupini je zagotovljeno šele s plačilom.

>> PRIJAVNICA


In še kot bi rekla Karel – Welcome to the army of bad bitches! ;)

 


 BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?