zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Ladies salsa


Tečaj Ladies salse je primeren za dekleta in ženske vseh starosti. Na tečaju ladies salse se boste dobro razgibale in hkrati naučile korakov, ki vam bodo prišli prav na plesiščih, kadar v bližini ne bo primernega plesnega partnerja. Tečaj vsebuje elemente stylinga, zanimivega footworka in osnovnih salsa principov. Plesna ura se začne z ogrevanjem, nadaljuje pa z učenjem koreografije pri kateri je poudarek na elegantni izvedbi in skladnosti gibov.

Stopnje rednih tečajev


Začetni 1
je primeren za tiste, ki se še nikoli niste srečale s salso. Ker je pri salsi veliko obratov je priporočljivo, da imate na začetnem tečaju udobno obutev z nizko peto, da se telo privadi na novo gibanje.

Začetni 2
je primeren za tiste, ki ste že opravile začetni 1 (ladies salse ali salse v paru). Začetni 2 je priporočeno obiskati vsaj dvakrat ali trikrat.

Nadaljevalni tečaj
je primeren za tiste, ki že znajo salsa osnove in si želijo izpopolnjevati plesne korake in styling.


Vsi tečaji ladies salse potekajo 1x na teden in traja 55 minut.
            

Intenzivni tečaj Spinning & Styling
 

Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe! Za študente in upokojence imamo posebne popuste ob plačilu z gotovino!                 
                 


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?