zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Poročni tečaj


Poročni tečaj ali plesna priprava za poroko je plesni tečaj, ki ga obiščejo tako vešči plesalci kot tisti, ki še nikoli niso stopili v plesno dvorano. Želite na svoj poročni dan blesteti tudi v plesu? Športno-plesni center Buba vam ponuja dva različna načina, kako do vajine poroke s partnerjem najbolje izurita plesne korake in se na poročni dan kot prava plesalca zavrtita med svati.

Individualne ure


Za pare, ki se želite naučiti samo določenega plesa ali pa bi želeli korake ponoviti samostojno z učiteljem, organiziramo individualne ure, kjer se učitelj posveti samo vam in vašim željam ter vam pomaga tudi pri koreografiji otvoritvenega plesa. Več o individualnih urah ...


Plesne priprave na poroko


V spomladanskem času pripravljamo poseben program plesnih priprav na poroko, ki bo še bolj intenziven. Primeren je za tiste, katerim se poroka naglo približuje in bi želeli v čim krajšem času osvojiti čim več plesnega znanja.

Plesne priprave na poroko niso namenjene samo mladoporočencema. Plesno znanje lahko osvojijo tudi priče, starši in ostali svatje. Za plesne priprave na poroko je mogoče podariti tudi darilni bon.


Program traja dva dni (soboto in nedeljo) po 2 uri na dan, skupaj 4 ure. Z intenzivnimi pripravami boste osvojili celomesečno znanje v enem samem vikendu.

Čestitamo vam ob prihajajočem dogodku in vam želimo veliko plesnih užitkov!
 
Poročni ples - Maša in Domen
 


Urnik in prijava na tečaj


Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!
 


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?