Ples za predšolske otroke


V sezoni 2014/2015 smo za predšolčke pripravili plesne urice, ki so namenjene otrokom od 2. do 4. leta ter plesno vadbo ZumbAtomic, kjer se bodo zabavali otroci med 4. in 6. letom starosti. Malčki se lahko skupinam pridružijo kdarkoli v šolskem letu. Na voljo so dvomesečne karte (velja 8 zaporednih vaj od prvega obiska) ali celoletne karte (velja od 15. septembra 2014 do konca maja 2015).

Vsi tečaji in vadbe za predšolske otroke potekajo od 15.9.2014 dalje, vpis možen od avgusta 2014!

__________________________________________


* PLESNE URICE

Plesne urice so namenjene predšolskim otrokom. Skupini se lahko malčki pridružijo kadarkoli v šolskem letu, za zamujene vaje vam nudimo popust pri plačilu. Plesne urice potekajo 1x na teden, MINI bubice plešejo skupaj s starši, CICII bubice pa sami z učiteljico. Plesna urica traja 45 minut, učiteljica pa bo s CICI bubicami počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

MINI BUBICE - torek ob 17.30h

Plesni program je namenjen otrokom, starim od 2. do 3. leta, ki se ob glasbi učijo raznih rajalnih iger, osnov ritmike in prvič vstopajo v svet plesnih pravljic. Na začetku malčki plešejo skupaj s starši. Ob tem otrok pridobiva znanje osnovnih elementov plesa in medsebojnih stikov z vrstniki. Skratka veliko igre in plesa, ob katerem se razmigajo in sprostijo tako otroci kot starši!

CICI BUBICE - torek ob 16.30h
Plesni program je namenjen otrokom, starim od 3. do 4. leta, ki se učijo prvih plesnih korakov in gibanja po prostoru. Poleg zabavnih otroških plesov, otroci spoznavajo tudi različne plesne stile, kot so balet, folklora in hip-hop, ki pripomorejo k odkrivanju otrokovih potencialov in razvoju samopodobe.

Mamice lahko vadite sočasno: med plesno vajo vašega malčka lahko ob isti uri v sosednji dvorani obiščete Zumbo ali pilates.

___________________________________________


* ZUMBATOMIC - Zumba za otroke

Zagotovo ste že slišali za Zumbo, ki je po vsem svetu popolnoma obnorela vse ljubitelje plesa in rekreacije. No, ZumbAtomic pa je posebno oblikovana Zumba za otroke med 4. in 6. letom starosti in gre za novost v Sloveniji, zdaj pa na voljo tudi pri nas v Ljubljani!

ZumbAtomic združuje ples, glasbo in vaje v zabaven in zdrav program za otroke, ob katerem bodo vaši malčki zagotovo uživali.  Zanimive koreografije skozi plesno igro, ki bodo vašemu otroku pomagali razviti motoriko, občutek za  ritem, disciplino in spoštovanje, zraven tega pa se bodo naučili še angleških besed.

Otroci se bodo spoznali s kombinacijami več plesnih stilov - plesne korake salse, reggaetona, hip-hopa, cumbie in drugih zvrsti plesov, povezanih v eno super otrosko gibalno zabavo!

ZumbAtomic združuje rekreacijo za vso družino, saj lahko v času ZumbaAtomic plesnih ur, starši ob isti uri v sosednji dvorani obiščete uro Zumbe ali pilatesa.

ZUMBATOMIC - ponedeljek ob 17h
ZumbAtomic je namenjen predšolčkom od 4. - 6. leta. Vadba poteka 1x tedensko in traja 45 minut, učiteljica pa bo z otroci počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

Video: predstavitvena ura ZumbAtomic plesne vadbe v Bubii

 
Plesne urice za predšolske otroke - MINI bubice
 
Plesne urice za predšolske otroke - CICI bubice
 
ZumbAtomic - NOVA PLESNA VADBA ZA OTROKE!
 
ZumbAtomic - Zumba za otroke
 


Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!

 

Urnik in cenik 2014/2015


Tečaj Dan Ura Učitelj št.obiskov Karta Cena (EUR) Prijava Opomba
MINI Bubice
TOR 17:30  Mima 8 60 dni*  55 Prijavi malčka
 
        32 sezonska*** 195 Prijavi malčka  
CICI Bubice
TOR 16:30   Mima 8 60 dni*  55 Prijavi malčka  
        32 sezonska*** 195 Prijavi malčka  
ZumbAtomic PON 17:00   Kelly 8 60 dni*  55 Prijavi malčka  
        32 sezonska*** 195 Prijavi malčka  
ZumbAtomic, MINI, CICI
      1 1 obisk  8 Prijavi malčka  
* velja za 8 zaporednih vaj, od prvega obiska dalje.
*** velja za 32 zaporednih vaj, od 15.9.2014 do 1.6.2015


Športno - plesni center Buba

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

POLETNI DELOVNI ČAS
RECEPCIJE:

PON - ČET: 18h - 22h
PET-NED: zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?