Ples za predšolske otroke


V sezoni 2015/2016 smo za predšolčke pripravili plesne urice, ki so namenjene otrokom od 2. do 4. leta ter plesno vadbo Maxi Kids, kjer se bodo zabavali otroci med 4. in 6. letom starosti. Malčki se lahko skupinam pridružijo kdarkoli v šolskem letu. Na voljo so dvomesečne karte (velja 8 zaporednih vaj od prvega obiska) ali celoletne karte (velja od septembra 2015 do junija 2016).

Urnik in cenik 2015/2016

Tečaj Dan Ura 1.vaja Učitelj Veljavnost
karte
Cena (EUR) Prijava Opomba
CICI Bubice (3-4 let)
      Sara 60 dni*  55 Prijavi malčka
Za mamice Zumba ali Pilates*
          120 dni** 105 Prijavi malčka  
          letna*** 195    
MINI Bubice (2-3 let)
SRE 18:00 13.4. Sara 60 dni*  55 Prijavi malčka  Plešejo skupaj s starši!
          120 dni** 105 Prijavi malčka  
          letna*** 195    
MAXI Kids (4-6 let)
ČET 17:00 7.4. Kelly 60 dni*  55 Prijavi malčka  Za mamice Zumba ali Pilates*
          120 dni** 105 Prijavi malčka  
          letna*** 195    
MINI, CICI, MAXI
        1 obisk  9 Prijavi malčka  
Opombe:
* V sosednjih dvoranah istočasno potekajo vadbe za mamice. Ob sredah Zumba in pilates ob 17h
60 dnevna karta
velja od 1. do 8. vaje (enkrat tedensko), tečaji se začnejo vsak drug mesec. Na zamujene vaje vam nudimo popust.
**120 dnevna karta velja od 1. do 16. vaje (enkrat tedensko), od septembra do sredine januarja ali od sredine januarja do junija.
***Letna karta velja enkrat tedensko, od septembra 2015 do junija 2016.
Po preteku veljavnosti karte, nekoriščenih obiskov ni možno prenašati v novo obdobje.

__________________________________________


* PLESNE URICE

Plesne urice so namenjene predšolskim otrokom. Skupini se lahko malčki pridružijo kadarkoli v šolskem letu, za zamujene vaje vam nudimo popust pri plačilu. Plesne urice potekajo 1x na teden, MINI bubice plešejo skupaj s starši, CICI bubice pa sami z učiteljico. Plesna urica traja 45 minut, učiteljica pa bo s CICI bubicami počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

MINI BUBICE - sreda ob 18h

Plesni program je namenjen otrokom, starim od 2. do 3. leta, ki se ob glasbi učijo raznih rajalnih iger, osnov ritmike in prvič vstopajo v svet plesnih pravljic. Na začetku malčki plešejo skupaj s starši. Ob tem otrok pridobiva znanje osnovnih elementov plesa in medsebojnih stikov z vrstniki. Skratka veliko igre in plesa, ob katerem se razmigajo in sprostijo tako otroci kot starši!

CICI BUBICE - zaenkrat ni termina
Plesni program je namenjen otrokom, starim od 3. do 4. leta, ki se učijo prvih plesnih korakov in gibanja po prostoru. Poleg zabavnih otroških plesov, otroci spoznavajo tudi različne plesne stile, kot so balet, folklora in hip-hop, ki pripomorejo k odkrivanju otrokovih potencialov in razvoju samopodobe.

Mamice lahko vadite sočasno: med plesno vajo vašega malčka lahko ob isti uri v sosednji dvorani obiščete Zumbo ali pilates.

___________________________________________


* MAXI KIDS - Plesna vadba za otroke


Maxi Kids združuje ples, glasbo in vaje v zabaven in zdrav program za otroke, ob katerem bodo vaši malčki zagotovo uživali.  Zanimive koreografije skozi plesno igro, ki bodo vašemu otroku pomagali razviti motoriko, občutek za  ritem, disciplino in spoštovanje, zraven tega pa se bodo naučili še angleških besed.

Tovrstna plesna vadba čudovito vpliva na vaše otroke, saj izboljšuje koordinacijo in pospešuje metabolizem, hkrati pa povečuje njihovo koncentracijo in samozavest.

Otroci se bodo spoznali s kombinacijami več plesnih stilov - plesne korake salse, reggaetona, hip-hopa, cumbie in drugih zvrsti plesov, povezanih v eno super otrosko gibalno zabavo!

Maxi Kids združuje rekreacijo za vso družino, saj lahko v času Maxi Kids plesnih ur, starši ob isti uri v sosednji dvorani obiščete uro Zumbe ali Pilatesa.

MAXI KIDS - četrtek ob 17h
Maxi Kids je namenjen predšolčkom od 4. - 6. leta. Vadba poteka 1x tedensko in traja 45 minut, učiteljica pa bo z otroci počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

Video: predstavitvena ura Maxi Kids v Bubi

 
Plesne urice za predšolske otroke - MINI bubice
 
Plesne urice za predšolske otroke - CICI bubice
 
MAXI KIDS - Plesna vadba za otroke
 


Prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko spodnjih prijavnic ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - PET: 16h - 21h
NED: 18h - 21h
SOB: zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?