Ples za predšolske otroke


V sezoni 2016/2017 smo za predšolčke pripravili plesne urice, ki so namenjene otrokom od 2. do 6. leta. Malčki se lahko skupinam pridružijo kdarkoli v šolskem letu. Na voljo so dvomesečne karte (velja 8 zaporednih vaj od prvega obiska) ali celoletne karte (velja od septembra 2016 do junija 2017).

Urnik in cenik 2016/2017

Tečaj Dan Ura Učitelj Veljavnost
karte
Cena (EUR) Prijava Opomba
CICI Bubice (3-4 let)
SRE 17:00
Kaja 60 dni*  55 Prijavi malčka
Za mamice Zumba*
MINI Bubice (2-3 let)
          ni skupine  
MAXI Kids (4-6 let)
ČET 17:00 Kelly 60 dni*  55 Prijavi malčka  Za mamice Zumba ali Pilates*
CICI, MAXI
      1 obisk  9 Prijavi malčka  

Opombe:
* V sosednjih dvoranah istočasno potekajo vadbe za mamice. Ob sredah Zumba ter ob četrtkih Zumba ali pilates.
60 dnevna karta
velja od 1. do 8. vaje (enkrat tedensko), tečaji se začnejo vsak drug mesec. Na zamujene vaje vam nudimo popust.
**120 dnevna karta velja od 1. do 16. vaje (enkrat tedensko), od septembra do sredine januarja ali od sredine januarja do junija.
***Letna karta velja enkrat tedensko, od septembra 2016 do junija 2017.
Po preteku veljavnosti karte, nekoriščenih obiskov ni možno prenašati v novo obdobje.

__________________________________________


* PLESNE URICE

Plesne urice so namenjene predšolskim otrokom. Skupini se lahko malčki pridružijo kadarkoli v šolskem letu, za zamujene vaje vam nudimo popust pri plačilu. Plesne urice potekajo 1x na teden, MINI bubice plešejo skupaj s starši, CICI bubice pa sami z učiteljico. Plesna urica traja 45 minut, učiteljica pa bo s CICI bubicami počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

MINI BUBICE - ni razpisanega termina

Plesni program je namenjen otrokom, starim od 2. do 3. leta, ki se ob glasbi učijo raznih rajalnih iger, osnov ritmike in prvič vstopajo v svet plesnih pravljic. Na začetku malčki plešejo skupaj s starši. Ob tem otrok pridobiva znanje osnovnih elementov plesa in medsebojnih stikov z vrstniki. Skratka veliko igre in plesa, ob katerem se razmigajo in sprostijo tako otroci kot starši!

CICI BUBICE - sreda ob 17h
Plesni program je namenjen otrokom, starim od 3. do 4. leta, ki se učijo prvih plesnih korakov in gibanja po prostoru. Poleg zabavnih otroških plesov, otroci spoznavajo tudi različne plesne stile, kot so balet, folklora in hip-hop, ki pripomorejo k odkrivanju otrokovih potencialov in razvoju samopodobe.

Mamice lahko vadite sočasno: med plesno vajo vašega malčka lahko ob isti uri v sosednji dvorani obiščete Zumbo ali pilates.

___________________________________________


* MAXI BUBICE


Maxi bubice združujejo ples, glasbo in vaje v zabaven in zdrav program za otroke, ob katerem bodo vaši malčki zagotovo uživali.  Zanimive koreografije skozi plesno igro, ki bodo vašemu otroku pomagali razviti motoriko, občutek za  ritem, disciplino in spoštovanje, zraven tega pa se bodo naučili še angleških besed.

Tovrstna plesna vadba čudovito vpliva na vaše otroke, saj izboljšuje koordinacijo in pospešuje metabolizem, hkrati pa povečuje njihovo koncentracijo in samozavest.

Otroci se bodo spoznali s kombinacijami več plesnih stilov - plesne korake salse, reggaetona, hip-hopa, cumbie in drugih zvrsti plesov, povezanih v eno super otrosko gibalno zabavo!

Maxi bubice združujejo rekreacijo za vso družino, saj lahko v času Maxi plesnih ur, starši ob isti uri v sosednji dvorani obiščete uro Zumbe ali Pilatesa.

MAXI BUBICE - četrtek ob 17h
Namenjene predšolčkom od 4. - 6. leta. Vadba poteka 1x tedensko in traja 45 minut, učiteljica pa bo z otroci počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

Video: predstavitvena ura Maxi Bubice v Bubi

 
Plesne urice za predšolske otroke - MINI bubice
 
Plesne urice za predšolske otroke - CICI bubice
 
MAXI KIDS - Plesna vadba za otroke
 


Prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko spodnjih prijavnic ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - ČET: 16h - 21h
PET 16h - 19h
NED 18h - 20h
SOBOTA zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?