Ples za predšolske otroke


V sezoni 2015/2016 smo za predšolčke pripravili plesne urice, ki so namenjene otrokom od 2. do 4. leta ter plesno vadbo ZumbAtomic, kjer se bodo zabavali otroci med 4. in 6. letom starosti. Malčki se lahko skupinam pridružijo kdarkoli v šolskem letu. Na voljo so dvomesečne karte (velja 8 zaporednih vaj od prvega obiska) ali celoletne karte (velja od 14. septembra 2015 do konca maja 2016).

Otroški tečaji potekajo od 16.9.2015 do junija 2016, vpis v novo sezono 2015/2016 možen od junija 2015!

Urnik in cenik 2015/2016

Tečaj Dan Ura Učitelj Veljavnost
karte
Cena (EUR) Prijava Opomba
CICI Bubice (3-4 let)
SRE 18:00 Julija 60 dni*  55 Prijavi malčka
 
        120 dni** 105 Prijavi malčka  
        letna*** 195 Prijavi malčka  
MINI Bubice (2-3 let)
SRE 17:00 Julija 60 dni*  55 Prijavi malčka  
        120 dni** 105 Prijavi malčka  
        letna*** 195 Prijavi malčka  
Zumba Kids
ČET 17:00 Kelly 60 dni*  55 Prijavi malčka  
        120 dni** 105 Prijavi malčka  
        letna*** 195 Prijavi malčka  
Zumba Kids, MINI, CICI
      1 obisk  8 Prijavi malčka  
* velja od 1. do 8. vaje, tečaji se začnejo vsak drug mesec. Na zamujene vaje vam nudimo popust.
** velja enkrat tedensko, od septembra do sredine januarja li od sredine januarja do junija. Vplačila možna le septembra in januarja.
*** velja enkrat tedensko, od septembra 2015 do junija 2016.
Po preteku veljavnosti karte, nekoriščenih obiskov ni možno prenašati v novo obdobje.

__________________________________________


* PLESNE URICE

Plesne urice so namenjene predšolskim otrokom. Skupini se lahko malčki pridružijo kadarkoli v šolskem letu, za zamujene vaje vam nudimo popust pri plačilu. Plesne urice potekajo 1x na teden, MINI bubice plešejo skupaj s starši, CICII bubice pa sami z učiteljico. Plesna urica traja 45 minut, učiteljica pa bo s CICI bubicami počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

MINI BUBICE - sreda ob 18h

Plesni program je namenjen otrokom, starim od 2. do 3. leta, ki se ob glasbi učijo raznih rajalnih iger, osnov ritmike in prvič vstopajo v svet plesnih pravljic. Na začetku malčki plešejo skupaj s starši. Ob tem otrok pridobiva znanje osnovnih elementov plesa in medsebojnih stikov z vrstniki. Skratka veliko igre in plesa, ob katerem se razmigajo in sprostijo tako otroci kot starši!

CICI BUBICE - sreda ob 17h
Plesni program je namenjen otrokom, starim od 3. do 4. leta, ki se učijo prvih plesnih korakov in gibanja po prostoru. Poleg zabavnih otroških plesov, otroci spoznavajo tudi različne plesne stile, kot so balet, folklora in hip-hop, ki pripomorejo k odkrivanju otrokovih potencialov in razvoju samopodobe.

Mamice lahko vadite sočasno: med plesno vajo vašega malčka lahko ob isti uri v sosednji dvorani obiščete Zumbo ali pilates.

___________________________________________


* ZUMBA KIDS - Zumba za otroke

Zagotovo ste že slišali za Zumbo, ki je po vsem svetu popolnoma obnorela vse ljubitelje plesa in rekreacije. No, Zumb Kids pa je posebno oblikovana Zumba za otroke med 4. in 6. letom starosti in gre za novost v Sloveniji, zdaj pa na voljo tudi pri nas v Ljubljani!

Zumba Kids združuje ples, glasbo in vaje v zabaven in zdrav program za otroke, ob katerem bodo vaši malčki zagotovo uživali.  Zanimive koreografije skozi plesno igro, ki bodo vašemu otroku pomagali razviti motoriko, občutek za  ritem, disciplino in spoštovanje, zraven tega pa se bodo naučili še angleških besed.

Tovrstna plesna vadba čudovito vpliva na vaše otroke, saj izboljšuje koordinacijo in pospešuje metabolizem, hkrati pa povečuje njihovo koncentracijo in samozavest.

Otroci se bodo spoznali s kombinacijami več plesnih stilov - plesne korake salse, reggaetona, hip-hopa, cumbie in drugih zvrsti plesov, povezanih v eno super otrosko gibalno zabavo!

Zumb Kids združuje rekreacijo za vso družino, saj lahko v času Zumba Kids plesnih ur, starši ob isti uri v sosednji dvorani obiščete uro Zumbe.

ZUMBA KIDS - četrtek ob 17h
Zumb Kids je namenjen predšolčkom od 4. - 6. leta. Vadba poteka 1x tedensko in traja 45 minut, učiteljica pa bo z otroci počakala, dokler starši ne končajo s svojo vadbo (še 15min).

Video: predstavitvena ura Zumb Kids v Bubii

 
Plesne urice za predšolske otroke - MINI bubice
 
Plesne urice za predšolske otroke - CICI bubice
 
Zumb Kids - Zumba za otroke
 


Prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko spodnjih prijavnic ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!Športno - plesni center Buba

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

POLETNI DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - ČET: 16h - 21h
PET - NED: zaprto!
3. do 5. avgust: ZAPRTO!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?