Reggaeton


Reggaeton, vsem znan kot ''šejkanje'', je forma urbane glasbe, ki je s svojimi začetki v Panami in Purto Ricu pustila velik vpliv predvsem na latinsko-ameriški mladini. Korenine reggaetona izvirajo iz reggae glasbe in dancehall-a (Jamajka), veliko podobnosti pa definitivno najdemo tudi v hip hop-u in latin pop-u. Posebnost te zvrsti glasbe je v plesu kot tudi v petju. Pri plesu je opazna gibčnost in predvsem izolacija delov telesa, še posebaj zgornjega (prsa, ramena) in spodnjega (boki, zadnjica). Gre za nedolžno provokacijo med žensko in moškim na plesišču, zato  je zelo pomembno, da se pri teh gibih počutimo udobno in sproščeno, temu primerna naj bo tudi obleka in obutev.
Energičen ples v latino ritmih s primesmi hip hopa. Primeren je za fante in punce, začetnike in izurjene plesalce (open class), ki bodo pridobljeno znanje lahko uporabljali na plesiščih. 

                   


Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!

REGGAETON
Stopnja Dan Ura 1.vaja Učitelj št. vaj Cena (EUR) Prijava Opomba
Reggaeton TOR 18:00 2.2.2016 Katarina 4 / 8 35 / 60 Prijavi se! tudi za začetnice
Reggaeton TOR 18:00 1.3.2016 Katarina 4 / 8 35 / 60 Prijavi se! tudi za začetniceBUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - PET: 16h - 21h
NED: 18h - 21h
SOB: zaprto!

Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?