zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Salsa On2 - New York stil


Izraz označuje poseben stil salse, ki se je razvil v New Yorku, imenovan tudi mambo, in osvaja plesišča po vsem svetu. V primerjavi s salso On1 (salso, ki jo večinoma plešemo v plesnih šolah), salsa On2 velja za mehkejšo in bolj tekočo različico. 
Plesalcem omogoča odlično zlitje z ritmom glasbe, saj osnovni korak temelji na osnovnem vzorcu, ki ga v salsi igrajo konge. Salsa On2 je izziv za tiste, ki že obvladate osnovne korake salse On1 in bi želeli poglobiti razumevanje salsa glasbe, ritma in gibanja ter najti nov način izražanja in povezave s plesnim partnerjem/partnerico.

Salsa On2 - Footwork in Partnerwork
Prvi del tečaja bo vsak teden namenjen osvajanju različnih solo korakov. Pri tem se ne boste naučili le simpatičnih kombinacij, ki jih boste lahko uporabili na plesišču, ampak boste tudi razvijali smisel za ritem, koordinacijo, hitrost, gibanje telesa in druge veščine, ki odlikujejo odlične plesalce. V drugem delu tečaja pa se boste osredotočili na kombinacije v paru. Plesalci se boste učili izvesti nove zanimive figure, plesalke pa se boste osredotočale na sledenje. Delali boste tudi na povezavi znotraj para in na drobnih trikih, ki bodo vaš ples dvignili na novo raven.

Tečaju se lahko pridružite kadar koli. Dobrodošli so tudi "drop in" obiski. Tečaj bo potekal na nadaljevalni stopnji.


Conversion Class
Vsakemu plesalcu oziroma plesalki, ki se prvič prijavi na tečaj salse On2, pripada tudi brezplačen 30-minutni conversion tečaj, namenjen pravilnemu prehodu iz salse On1 na salso On2. Ob vplačilu tečaja se za termin conversion tečaja dogovorite z učiteljem oziroma na recepciji.

Salsa On2 - Spinning
Tečaj bo posvečen osvajanju in izpopolnjevanju tehnike obratov. Najprej se boste obratom posvetili solo, kasneje pa boste v paru raziskovali pripravo za obrate in njihovo izvedbo tako za plesalke kot za plesalce. Poseben poudarek bo veljal času oziroma "timingu" za pravilno izvedbo obratov v stilu salse On2. Dobrodošli ste plesalci in plesalke, ki že obvladate osnove salse On2.

Body movement
Sposobnost nadzora nad gibanjem telesa je ključna odlika vsakega dobrega plesalca. Na tečaju body movementa boste izvajali različne vaje, pri katerih boste najprej razvijali sposobnost izoliranja gibanja posameznih delov telesa, nato pa napredovali proti vse zahtevnejšim gibom in njihovim kombinacijam. Na tečaj ste vabljeni vsi plesalci in plesalke, ne glede na plesno predznanje, zvrst plesa in stil, ki ga plešete.

             

Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaj je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!

Stopnja Dan Ura 1.vaja Učitelj št. vaj Cena (EUR) Prijava Opomba
SALSA on2
SRE  21:00 7.9. Emir&Martina 8 60 Prijavi me!  


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?