Tease dance


Prav gotovo so te misli že kdaj popeljale v sanjarjenje, kako pred svojim izbrancem v vrtincu večera zaplešeš zapeljiv ples in ga s tem popolnoma omamiš... kar ne more odmakniti oči od tvojega telesa...

Naj to ne bo več samo sanjarjenje! Pridruži se nam pri Tease dance tečaju in prepusti svoji ženskosti, da se prebudi in izrazi v polni meri. Naučila se boš drznosti, sproščenosti in erotičnih plesnih gibov, o katerih si do sedaj samo razmišljala. Sprostila boš svoja čustva na površje in pridobila samozaupanje in samozavest. Naslednjič bo plesišče tvoje in vse oči uprte vate! Plesne ideje bomo uresničevale ob stolu, s palico, klobukom, z visokimi petami, morda s pahljačo ali kakšnim podobnim zanimivim pripomočkom.

Najboljše pri vsem skupaj pa je, da boš preko plesa, glasbe in zabave, okrepila in učvrstila tudi svoje telo!

PS: povej naprej! Več kot nas je, lažje in bolj zabavno bo!   

Termini in trajanje

Tečaj je namenjen vsem ljubiteljicam plesa - za tiste s predznanjem in tiste, ki ples šele odkrivate, ter vse, ki imate rade nove izzive. Tečaj poteka 1x tedensko ob ponedeljkih ob 20h in traja 55 minut.

 

Urnik in prijava na tečaj

Prijava na tečaje in delavnico je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko e-prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250. Pridružujemo si pravico spremembe urnika in ukinitve tečajev zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!
 
 

Termini rednih tečajev v sezoni 2016/2017Stopnja Dan Ura 1. vaja Učitelj št. vaj Cena (EUR) Prijava Opomba
 TEASE DANCE                
SHOW SKUPINA PON 21:00   Leja 4 / 8 35 / 60 Prijavi me!  


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

Bubafon 031 250 250

DELOVNI ČAS RECEPCIJE:
PON - ČET: 16h - 21h
PET 16h - 19h
NED 18h - 20h
SOBOTA zaprto!

 
Buba na Facebook-u Bubin video na Youtube-u

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?