zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

AEROBIKA in sorodne vadbe


Aerobika, vsem dobro poznana in razširjena skupinska aerobna vadba, je primerna za oba spola. V Bubi smo za vas pripravili več vrst aerobike ter drugih zabavnih skupinskih vadb, ki potekajo vsak dan od ponedeljka do petka, ter tudi v nedeljo.


Urnik vadb 2016/2017


Trenutno ni razpisanih terminov AEROBIKE!
  PON TOR SRE ČET PET NED
7:00

BODYROCK

 

BODYROCK

  BODYROCK  
16:00         ZUMBA  
17:00  

 

  ZUMBA

ZUMBA

   
18:00 ZUMBA

ZUMBA

 

 

   
18:30          

ZUMBA


Pridružujemo si pravico do spremembe urnika in ukinitve posameznega termina zaradi spremenjenih okoliščin ali premajhne udeležbe!

 


Opis programov

 
TNZR
Ta zabavna vadba vsebuje vaje za oblikovanje vseh delov telesa: trebuh, noge, zadnjica in roke. Uvodni del vadbe sestavlja aerobni del na stepu – kardio vadba z 60 do 70 % največjega srčnega utripa, ki vam omogoča navečjo izgorevanje maščobnih zalog. Po aerobnem delu sledijo vaje za krepitev trebuha, nog, zadnjice in rok s pomočjo počepov, izpadnih korakov, trebušnjakov in uporabo uteži (ročk) ter drugih športnih rekvizitov.


BODYROCK
Je zelo učinkovita intenzivnejša oblika vadbe za preoblikovanje telesa, uravnavanje telesne teže, povečanje vzdržljivosti in pridobitev mišične mase. Preberite več o vadbi BodyRock.

ABS & BOOTY

Poleg uvodnega dela s kardio vadbo, ki omogoča izgorevanje maščobnih zalog, se boste na vadbi najbolj posvetili oblikovanju zadnjice in trebuščka.
 
Zumba
Je aerobna vadba ob latino glasbi, kjer se glede na druge aerobike uporablja predvsem več plesnih korakov in ne toliko klasičnih aerobnih. Več kot polovica koreografij je sestavljenih iz latinsko-ameriških plesov, saj ta plesna aerobika iz tam izhaja. Poleg korakov salse, reggaetona, merenga, sambe, hip hopa pa vadbo popestrijo tudi trebušni plesi, mamba, rock&roll, polka in drugi.
Več o zumbi:


 

 

Prijavnica sezona 2016/2017

 

Karta za AEROBIKO vključuje možnost obiska Zumba, TNZR in BodyRock vadb.

* možnost koriščenja 1 vadbe na dan.
** Kombi vključuje tudi pilates vadbo.


Potek vadb

Skupinske vadbe trajajo 55 minut. Kratkemu ogrevanju sledi cca. 25 minut vadbe, nato 20 minut vaj za mišice, temu pa sledi obvezna sprostitev in vaje raztezanja.

Učinki aerobike

 • Večja fizična vzdržljivost,
 • izboljšanje gibljivosti, delovanja srca in dihal,
 • preoblikuje vašo postavo in vam pomaga do izgube odvečne teže
 • ob rednem ukvarjanju z aerobiko se izboljša kvaliteta spanca, ob stresnih dnevih pa se človek z vadbo lažje sprosti,
 • spodbuja izgorevanje maščobnih zalog, zato boste opazili bolj uravnoteženo telesno težo,
 • izboljša telesno držo in vas ohranja energetsko polne in samozavestne!
 

Kaj potrebujete za vadbo?

 • Najpomembnejša je obutev. Priporočamo športne copate za aerobiko, ki imajo prožnejši podplat kot navadni športni copati. Copati bodo ublažili doskoke na tla (raznih poskokov je pri aerobiki veliko) in s tem bodo preprečene poškodbe. Športni copati naj bodo čisti.
 • Za vadbo priporočamo športne, lahke majčke in hlače. Oblecite se tako, da bo vam najbolj udobno, vendar se poskušajte izogniti sintetičnim oblačilom. Najprimernejša so oblačila iz mikrovlaken ali bombaža, ki dopuščata vaši koži, da diha.
 • Čista brisača vam bo prišla prav med vadbo na blazinah ali po vadbi, saj se v naših garderobah lahko tudi stuširate.
 • Med kakršnimi koli aktivnostmi je nujno piti, zato ne pozabite na plastenko s pijačo. Najboljša je voda ali nesladkana pijača.
 • Poleg opreme potrebujete le kanček volje, za vse ostalo poskrbimo mi.
 

Obiskovanje aerobike

Pri obiskovanju aerobike niste omejeni samo na eno zvrst vadbe - vsak dan lahko namreč obiskujete drugo vrsto aerobike. Aerobne vadbe so primerne za vse starostne skupine in vse kondicijske stopnje zmogljivosti. Navedene aerobne vadbe priporočamo 3x tedensko, za najboljše rezultate pa aerobno vadbo kombinirate lahko še s pilates vadbo oziroma vajami za raztezanje, ki vam omogoča lepe, podolgovate mišice in skladnost telesa.


Urnik in rezervacija mest

Zaradi velikega števila prijavljenih na aerobiko in omejenih kapacitet dvorane, smo v izogib nevšečnostim vpeljali rezervacijo mest za vaje in jih bomo zbirali za teden dni vnaprej.
Rezervacije na vadbo aerobike sprejemamo:
 • v recepciji Bube v času vadb,
 • na gsm: 031/250-250 vsak delovnik od ponedeljka do petka med 10.00 in 19.00 uro,
 • na www.buba.si preko interneta. Vaša prijava se bo upoštevala v primeru naše potrditve.
Število mest je omejeno!

Če se prijavite in se vadbe ne boste mogli udeležiti, nam to obvezno sporočite na gsm: 031/250-250 ali na e-mail info@buba.si do 14.00 istega dneva. Če se ne boste odjavili, bomo šteli, kot da ste na vadbi bili!

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?