zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

zaprto
ZAPRTO od maja 2017

Hvala za zaupanje,
Maša & Domen & Špela

 

Individualne ure pilatesa

 

Individualne ure pilates so namenjeni tistim, ki:

  • imate nepredvidljiv urnik ali ste časovno precej omejeni
  • ste začetnik v pilatesu in želite zelo hitro osvojiti pravilno pilates tehniko in hitreje napredovati z vadbo (varno in samostojno)
  • potrebujete strokovno vodeno rehabilitacijo (okrevanje po poškodbi, imate določene zdravstvene težave oziroma telesne omejitve)
  • želite bolj intenziven trening, ki bo v krajšem času preoblikoval vaše telo, saj je vadba namenjena izključno vam in sestavljen glede na vašo telesno strukturo
  • vam delo v skupini ne ustreza in si želite več lagodja, ki ga ponuja individualni pristop
Individualne ure pilatesa vam zagotavljajo popolno pozornost trenerja (trening poteka 1 na 1), na ta način pa boste dosegli bistveno večje rezultate v bistveno krajšem času. Vaje na treningu bodo prilagojene izključno vašim potrebam (vaši telesni pripravljenosti, moči in gibljivosti) in zastavljenim ciljem, ki jih boste na začetku zastavili skupaj z vaditeljem.

Pilates je vrhunska vadba za tiste z bolečinami v križu, vratnem predelu, ramah in kolenih, kot tudi za tiste, ki ste veliko pod stresom, nimate delovnega elana in od časa do časa občutite težave s koncentracijo. Redni trening namreč zmanjša bolečine na celotnem hrbtnem predelu, izoblikuje tonus (naredi lepe, podolgovate mišice) ter vam pomaga pri učvrstitvi trebuha.

Če ste začetnik, vam predlagamo, da se odločite za paket petih individualnih ur pilatesa, nato pa nadaljujete bodisi v eni izmed naših skupinskih vadb ali še naprej individualno.
Pilates v dvoje
Ste shujšali in si želite učvrstiti telo, vašega moža pa bremenijo bolečine v vratu? Individualno vadbo priredimo vsakemu posamezniku, lahko pa dve prilagojeni vadbi združimo v prijetno preživljanje aktivnega časa v dvoje. S svojo prijateljico ali partnerjem lahko tako skupaj preživite luštne trenutke, ki vaju bodo popeljali do želenih rezultatov.

Pilates v troje
S prijateljicami ali družinskimi člani se lahko odločite tudi za individualne ure, namenjene skupini treh. Še vedno boste uživali intimnost zaprte skupine, kljub temu pa bo vadba prilagojena vsakemu od vas. Na ta način bo vsak od treh obravnavan individualno, vaša vadba pa bo na ta način ugodnejša.

V kolikor okrevate po poškodbi ali ste še vedno v bolezenskem stanju, vas vljudno naprošamo, da se pred obiskom individualne ure pilatesa posvetujete s svojim zdravnikom.

Individualne ure pilatesa izvajamo v manjši dvorani, termin pa je popolnoma prilagojen vaši razpoložljivosti, saj se za vsak obisk z vaditeljem in vami dogovorimo sproti.
 
hitreje in varneje do želenega cilja z individualnimi urami pilatesa
 

Telovadna oprema

Potrebujete le udobno oblačilo in brisačo. Vadimo brez obutve - bosi ali v nogavičkah. Blazine in ostale rekvizite so na voljo tu v Bubi, zato rekvizitov ni potrebno prinašati s seboj. Po koncu vadbe lahko uporabite tuš.

Rezervacija termina

Termini so popolnoma prilagojeni vašim željam, seveda pa moramo preveriti razpoložljivost dvorane in vaditelja. Rezervacije so obvezne!

Rezervacije za individualne ure sprejemamo:
  • v recepciji Bube v delovnem času
  • na gsm: 031/250-250 vsak delovnik od ponedeljka do petka med 10.00 in 19.00 uro
  • preko SPLETNE PRIJAVNICE - vaša prijava se bo upoštevala samo v primeru naše potrditve.
V kolikor si želite obiskovati pilates vadbo v manjši skupini (do 8 oseb), si oglejte URNIK PILATES VADB v skupini.Prijava na individualno uro pilatesa

Prijava je obvezna in jo lahko oddate na e-mail info@buba.si, preko prijavnice spodaj ali preko telefona 031 250 250.
Stopnja Dan Ura Trajanje Cena (EUR) Prijava Opomba
Individualna ura pilates
(1 na 1
)
po dogovoru po dogovoru 60 minut 40 Prijavi se  
Individualna ura pilatesa v dvoje
(1 na 2)
po dogovoru po dogovoru 60 minut 50 Prijavi se  
Individualna ura pilates v troje
(1 na 3)
po dogovoru po dogovoru 60 minut  60 Prijavi se  


BUBA center

Vodovodna 25, 1000 Ljubljana

 info@buba.si

od maja 2017 dalje ZAPRTO!
 
     

Naše spletne strani uporabljajo piškotke za boljše delovanje. Se strinjate z njihovo uporabo?