Brig gumenjaki so najboljši

Včasih pride služba še kako prav, da se naučimo in izvemo kaj novega. Sam sem se moral poglobiti v plovila, katera obstajajo in kako jih ločujemo, takrat sem bil navdušen nad Brig gumenjakom. Že po slikah mi je padel v oči, potem ko pa sem bral, kdo ga dela in kako so narejeni, pa so Brig gumenjaki itak zmagovalci med njimi.

Malo bolj sem se poglobil v njih in prebral marsikaj zanimivega tudi to, da Brig gumenjake delajo bivši vojaški inženirji, kar se potem, ko jih boljše pogledaš takoj vidi, da so to čolni, ki so narejeni z najboljšimi materiali, da dosegajo vse potrebne standarde ISO in EEC. Več kot sem bral o njih in bolj kot sem jih gledal, bolj sem bil navdušen nad njimi.

Sicer ne bom rekel, da niso dragi, meni osebno so, kajti če bi si privoščil, bi si privoščil malo večjega in tam so tudi cene malo višje, tako da moraš imeti nekaj pod palcem, če si hočeš privoščiti gumenjak Brig, ker ceno držijo zaradi svoje kvalitete, kar mi je čisto razumljivo. Če bi danes imel toliko denarja, da bi si lahko Brig gumenjak privoščil, ne bi premišljeval o drugih plovilih, ker je ta res nori.

Mogoče pa kdaj res pride čas, ko si bom lahko privoščil Brig gumenjak, če ne novega pa seveda starega, kar se sploh ne bi pritoževal, ker delajo na kvaliteti in vem, da bi tudi rabljen bil super. Po statistikah sodeč, pa so to najbolj prodajani gumenjaki, kar me sploh ne čudi. Če jih samo pogledaš te osvojijo, kako lepo izgledajo, da jo ti nek adrenalin, sama oblika pa je tudi malo bolj športna, seveda saj jih delajo bivši vojaški inženirji in to je točno to, da so gumenjaki Brig narejeni pravilno, kakovostno in tako, da ti poženejo kri po žilah, ko jih vidiš imaš željo po vožnji z njimi.