Buba.si Garderobna omara Dan za pospravljanje garderobne omare

Dan za pospravljanje garderobne omare

Deževen dan, kot je danes, je kot nalašč za pospravljanje garderobne omare. Priznam, pospravljanja se po navadi lotim le ob deževnih dnevih, saj imam takrat občutek, da ničesar zunaj ne zamujam. Imate tudi vi tak občutek? Nekje sem zasledila, da dež zelo blagodejno vpliva na človeka.

Dan za pospravljanje garderobne omare

Na nekakšen način nas pomirja, zato smo v deževnih dnevih lahko vsi malenkost zaspani, mogoče neproduktivni, kar pa tudi ni nič narobe. Včasih nas telo samo kliče k počitku. Ker pa sama s pospravljanjem omare že predolgo odlašam, je danes skrajni čas, da uredim to zmešnjavo omari. Vsa oblačila, ki jih ne bom nosila, bom podarila prijateljicam, ki bodo zagotovo zelo vesele. Ko nam čas dopušča, se rade dobimo in podružimo ter si izmenjamo oblačila, ki jih same ne nosimo več zaradi tisoč in enega razloga. Po navadi se razlog skriva v pridobljenih kilogramih čez zimo, kar se mi zdi simpatično.

Takoj na začetku novega leta si zadamo novoletne zaobljube, ki temeljijo na zdravi prehrani in gibanju, a jih, verjeli ali ne, kaj kmalu opustimo. Pa saj niso edine, kajne? S prijateljicami se temu velikokrat nasmejimo, saj se vsako leto ponovi enaka zgodba. Zdaj pa veselo na delo, si rečem sama pri sebi. Omara se ne bo pospravila sama od sebe. Tako ali tako vem, kako težko se bom ločila tudi od tistih oblačil, ki jih nisem nosila že leta. A vendar me občutek, da bom nekomu lahko podarila svoja oblačila, zelo osrečuje. Kako malo je potrebno, da smo srečni, ni tako?