Buba.si Diesel Diesel ura je res ura, ki jo takoj opaziš

Diesel ura je res ura, ki jo takoj opaziš

Nekaj časa nazaj sem imela priložnost iti s svojim šefom na en res zelo pomemben sestanek. Ta sestanek je bil zelo pomemben saj smo na tem sestanku ugotovili ali bomo sodelovali ali ne. To je tudi pomenilo, da se je potrebno precej urediti.

Diesel ura je res ura, ki jo takoj opaziš

Pri šefu sem res takoj opazila, da ima neko posebno uro. Ura je bila res zelo lepa in takoj opazna. Rekel je da gre za Diesel uro. Seveda je rekel, da je ravno namen te ure to, da se lepo opazi in da doda nek let pogled na celoten izgled osebe. Seveda sem se takoj strinjala z njem, da je res zelo poudarila celotno obleko, ki jo je imel.

Ko smo prišli na sestanek, pa sem bila res zelo presenečena, tudi ta oseba s katero smo imeli sestanek je imela točno Diesel uro. To se opazila takoj ko sem stopila v pisarno, kjer smo imeli sestanek. Seveda je tudi on opazil, da ima moj šef isto uro in debata je takoj potekala v tej smeri. Malce smo se na tak način sprostili in potem začeli resne pogovore. Sestanek je šel skozi res zelo dobro in lepo smo sklenili pogodbo za sodelovanje.

Diesel ura je bila tista, ki nas je lepo sprostila in tako smo lahko začeli pogovor zelo sproščeno. Res je bilo smešno ko smo se vsi tako pogledali, saj smo vsi opazili Diesel ure. Res so te ure nekaj posebnega, saj jih vsi zelo hitro opazijo. Res so zelo lepe in izgledajo precej poslovne, kar je seveda res zelo super in seveda pride prav za vsako osebo, ki dela v pisarni in mora biti urejena skoraj vsak dan. Diesel ura je tudi nekaj kar si lahko marsikdo privošči in je pride prav čisto vsaki osebi, ki dela v pisarni ali pa spoznava nove ljudi vsak dan in želi narediti dober vtis.