Buba.si Izola Izola je prelep kraj za večerni sprehod

Izola je prelep kraj za večerni sprehod

Naša obala se nenehno spreminja in lahko rečem, da mi je postala zelo lepa. Še posebej mi je všeč Izola, ker se mi zdi, da ima vse, kar obmorsko mesto potrebuje. Nimam rada velikih krajev, kjer je preveč vsega in nimam rada majhnih krajev, kjer ne dobiš, kar potrebuješ. 

Najbolj všeč pa so mi večerni sprehodi, ker Izola ima res lepe poti, ki te vedno popeljejo na lepa mesta. Tolikokrat sem bila že na večernem sprehodu po Izoli, pa še ne poznam vsega kraja, še vedno najdem nove in nove ulice, nove poti, ki te vodijo nekam. 

Rada hodim ob morju, tako sem prehodila že poti iz Izole do Kopra in tudi iz Izole do Portoroža, ta pa je bila tudi najdaljša. Sama Izola ima vse, kar človek potrebuje. Imeti stanovanje v samem mestu je res lepo. Mi vedno najamemo eno stanovanje, ki je v centru mesta in tako prihajajmo vsako lepo. Lastnik nam je ravno to leto sporočil, da bo verjetno to stanovanje prodal in ker smo vsako leto stalni gostje nam bo prvim povedal, kdaj se bo to zgodilo in koliko bo stalo, da bomo imeli prvi možnost, da ga kupimo. Takoj, ko je to povedal, nismo premišljevali, da bi ga kupili, sedaj pa vedno bolj razmišljamo, da to ni slaba ideja in da je Izola res lep kraj, kjer lahko uživaš v dopustu in da bi nam to stanovanje prišlo še kako prav. 

Nihče od nas ni imel nobene želje po dolgih potovanjih in drugih krajih, Izola nam je vsem nam bila prekrasna, ravno zato, nas je sedaj prodaja stanovanja malo zmedla. 

Mogoče pa le postane Izola naš drugi dom. Imamo še čas, da se odločimo in prav bi bilo, da bi ga kupili, ker vem, da bi naredili pravo odločitev.