Mojo prijateljico je neprestano bolel križ, krivi pa so bili slabi pisarniški stoli

Z prijateljico večkrat klepetava skupaj, sedaj pa je že nekaj časa ni na spregled, ker ima težave z hrbtom, krivi pa naj bi bili pisarniški stoli v pisarni. Sprva je nisem toliko razumela, vendar sem ji samo rekla, da če bo potrebovala pomoč, naj mi javi. Tako je pristala na bolniški in sledile so ji terapije. Sploh ne vem kako so lahko v službi delali brez nje, kajti vodila je vse živo in še ko sem hotela spiti kavo z njo je to bilo vedno na hitro.

Ko sem jo poklicala, kako se počuti, je bila jezna, da bo znorela, ker so pisarniški stoli tako slabi v službi. Ker nisem vedela kako naj ji svetujem sem ji rekla, naj šefa prosi za nove. Ker pa to ni bilo mogoče, ker šef ni hotel niti slišati o tem, da bi pisarniški stoli bili novi in da bi se vrsto ljudi v podjetju počutilo boljše, sem ji predlagala naj si pisarniški stol za podjetje kupi sama. 

Sicer bo res zapravila, a ne bo imela več problemov. Ta rešitev ji ni bila slaba, kajti resnično je bila naveličana bolečin dan za dnem in sedaj hoditi na terapije, ko je bilo v podjetju največ dela. Malo jo je sicer skrbelo, ker ona ne uporablja enega pisarniškega stola, vendar se veliko preseda iz pisarne v pisarno.  

Pa je naredila tako. Resnično je prinesla svoj novi stol v pisarno. Malo so jo čudno pogledali in nobeden si ni upal nič reči, kajti že njen pogled je bil dovolj. Tako so stari pisarniški stoli samevali, potisnila jih je nekam v kot in nikoli več ni želela sedeti na njih. Njeno delo pa je sedaj potekalo bolj tekoče, saj je bilo problemov z hrbtenico konec, prav tako pa so stari pisarniški stoli bili zgodovina in samo čakali so, da jih nekdo odpelje.