Buba.si Prsi Ženske prsi pri športu, rekreaciji, teku

Ženske prsi pri športu, rekreaciji, teku

Od malega sem bila športnica in moje telo je bilo od nekdaj športno. Ko sem videla, kako ti lahko ženske prsi onemogočajo tek, če imaš prevelike, sem prvič videla, da so lahko velika ovira. Jaz teh težav nisem imela, ker so bile moje prsi majhne. 

Tako nisem nikoli niti uporabljala športnih modrčkov, ker jih nisem potrebovala. Sem pa imela prijateljico, ki je imela nekaj kilogramov preveč in me je prosila, če bi jo naučila teči. Jaz sem se takrat ukvarjala s tem, kako jo bom naučila teči, da bo sama lahko nadaljevala s tekom, nisem pa pomislila na večje ženske prsi, da so te lahko problem. Ravno ona je bila tista, ki je imela večje prsi in ko sva odtekli prvič skupaj, sva obe videli, kako težko teče prav zaradi tega, ker jo motijo njene prsi. Tako sem ji takoj predlagala, da si gre kupit dober športni nedrček, ker samo tako, bo lahko v miru tekla.

Resnično ti lahko delajo težave velike ženske prsi, to sem še kako videla. Srečna sem lahko, da imam takšno postavo in sedaj vidim, na koliko stvari morajo biti premočne ženske pozorne, ko začnejo s hujšanjem in tekom. Tako morajo paziti na sam stil teka, hitrost, ženske prsi, pravo obutev, kjer njihov korak še ni takšen, kot bi moral biti. 

Danes se vse to da rešiti, velike ženske prsi niso več takšen problem, ker trgovine ponujajo res dobre športne nedrčke, tako si lahko kupiš primerni nedrček za prsi, ki ti daje oporo in tako lahko brezskrbno tečeš. 

Če so ženske prsi res velike, potem moraš imeti športni nedrček, nikar ne delajte tega, da si ga ne kupite, ker mislite, da ga ne potrebujete. Enostavno ga potrebujete, če so ženske prsi velike, tukaj raje ne oklevajte, ker vam bo kasneje žal.