Buba.si Illy Kava Illy je najboljša kava

Kava Illy je najboljša kava

Če smo še tako na tesnem z časom, si po navadi lahko vzamemo čas za kavo. Je pa res, da je itak naša jutranja kava doma najboljša, ko pa smo od doma pa je od kavarne odvisno, kakšno kavo bomo pili. Jaz priznam, ko grem na kavo, že gledam, da vidim napis Illy in če sem te sreče, da ima kavarna to kavo, vem, da bom pila dobro kavo. Ne vem zakaj, vendar Illy premaga vse druge kave, že ta vonj in okus kave me premami. 

Kava Illy je drugačna kava od drugih kav in če bi mene vprašali bi vse kavarne in restavracije stregle Illy kavo. Včasih, ko se vozim, moram priznati, da raje malo počakam in se peljem dalje, ker vem, da bodo tam imeli Illy kavo, kajti če si že privoščim kavo, želim spiti dobro kvalitetno kavo, ki bom ob njej uživala in raje na kavo sploh ne grem, če vem da kavarna nima dobre kave. Je pa res, da je tudi od zaposlenega, ki ti kavo pripravi, odvisno veliko kakšno kavo bomo pili. Kaj ti pomaga, če ima kavarna Illy kavo, potem pa ti je zaposleni ne skuha pravilno, kajti ta kava potem ni dobra. 

Vsekakor je za dobro kavo pomenih kar nekaj faktorjev, sigurno dobra Illy kava, dober kavni aparat, očiščen kavni aparat, zaposleni, ki ti kavo pripravi. Ne razumem ljudi, ki naročijo svojo idealno Illy kavo, potem pa ji zaposleni prinese slabo narejeno kavo, zakaj jo spijejo in nič ne rečejo. Jaz vedno rečem, če mi Illy kava ni pravilno narejena, kajti zavedam se, da Illy kava ne more biti slaba, ker je dobra kava in če jo on ne zna narediti, je njegov problem, ne bom pila slabe kave in za njo tudi plačala. Kar je prav je prav, potem lahko rečem, da delavec dela greh Illy kavi, ker jo ne zna narediti.