Buba.si Matrix Čarodej matrix je naredil odlično popestritev na sinovi zabavi

Čarodej matrix je naredil odlično popestritev na sinovi zabavi

Nekaj časa se je začel bližati sinov 7. rojstni dan. Tako pa smo ga na ta poseben dan želeli nekako presenetiti, kjer pa smo dobili idejo, da bi mu lahko pripravili rojstnodnevno zabavo, kjer pa bi lahko povabili še vse njegove prijatelje in pa sošolce. Tako pa se nam je to res zdela kot zelo dobra ideja, ter smo se kar lotili planiranja.

Čarodej matrix je naredil odlično popestritev na sinovi zabavi

Nato pa smo rabili še nekaj, s čimer bi lahko nekoliko popestrili to zabavo, s kakšnim nastopom ali pa kaj podobnega. No tukaj pa se nam je nato zdela odlična ideja, da bi najeli kakšnega čarovnika, ki bi lahko naredil predstavo za otroke. No tako pa smo začeli iskati različne ponudnike, kjer pa smo nato zasledili čarovnika Matrix. Ta pa se nam je zdel zelo znan, saj smo to ime že parkrat slišali, tako da smo se na koncu tudi odločili zanj, ko smo si ogledali razne programe.

No tukaj pa smo videli, da ima čarovnik Matrix kar velik izbor različnih trikov in pa programov, tako da smo vedeli, da njegova točka ne bo dolgočasna ampak bo ravno obratno. Prav tako pa nam je bilo všeč tudi to, da so njegove točke tudi vključevale nek osebni kontakt s publiko, saj jih je vključil k svojim trikom, kar pa je bilo za najmlajše še toliko bolj zanimivo.

Nato pa smo bili nad predstavo tudi starši zelo fascinirani, saj smo si najprej mislili, da bodo kakšni triki primerni zgolj za otroke, vendar smo nato tudi mi s široko odprtimi očmi gledali čarovnika Matrix, ki je izvajal trike in nam ni bilo prav nič jasno, kako jih je izvedel.

Zato pa smo bili nad njegovo predstavo res zelo zadovoljni, tako da imamo za predstavo čarodeja Matrix, za povedati samo najboljše stvari in dati ogromno pohval, saj je zelo profesionalen ter zabaven.