Buba.si Vzmetnica Dobro izbrana vzmetnica se lahko zelo dobro obnese na dolgi rok

Dobro izbrana vzmetnica se lahko zelo dobro obnese na dolgi rok

Že nekaj časa imam probleme z starim jogijem, zato že kar nekaj časa razmišljam, da pa je morda čas, da ga zamenja nova vzmetnica. Sicer pravijo, da ni dobro izbirati ležišč, takrat ko si neprespan, ker takrat ti postala čisto vsaka. Zato je pomembno, da ko bi rad preizkusil, ali je nova vzmetnica primerna zate ali ne, da si zares spočit in naspan.

Velikokrat pravijo, da se od kvalitete spanca, pozna kakšen ima dan. In prav zares si nebi želela, da bi mi stara vzmetnica, korigirala, kakšne dneve bom imela. Saj od nje pričakujem ravno nasprotno. Pomembno je da bom bila naspana in da me ne bo nič žulilo. Glede trdote se razmišljala nekaj srednjega, saj premehki jogiji so mi všeč samo za tisti prvi vtis, ko misliš da si se ulegel v en tak puhast oblak, medtem, pa ko že dalj časa ležim, se mi zdi da so mi vse kosti padle čisto na dno ležišča. No, podobno je tudi z trdimi ležišči, zato pa more biti vzmetnica zame, nekaj vmes, saj bi si jo res želela za čim dlje časa. Tako sem postala bolj pozorna na različne vzmetnice in različne blagovne znamke. Prav tako sem preverjale materiale, iz katerih vzmetnica je, ter probala pridobiti čim več informacij, na kaj morem biti pozorna pri nakupu novega ležišča.

Dobro izbrana vzmetnica se lahko zelo dobro obnese na dolgi rok

K sreči, sem bila v kraju, ki je ima kar dosti trgovin, kjer prodajajo ležišča, zato se nisem rabila vozit kam daleč, da bi lahko probala čim več različnih, saj le tako bom vedela katera je prava. Glede samih dimenzij, nisem imela problemov, saj je moja postelja v standardih tako sem si s tem izborom izpred preteklih let kar olajšala delo, zato pa je letos na vrsti še vzmetnica.