Buba.si Ročna svetilka Najdena ročna svetilka med selitvijo

Najdena ročna svetilka med selitvijo

Med pakiranjem se je našla ročna svetilka, ki ni bila moja. Ravno pakiram vse v škatle, ker se selim in najdevam toliko stvari, ki niso moje, da je počasi videti, da sem oropala nešteto ljudi. Sploh ne vem, od koga je kaj, še manj pa kdaj se je to znašlo pri meni doma. Nazadnje, ko sem gostila doma kakšno večerjo ali kakšno druženje je že več kot leto dni nazaj. Prav ne vem pa kdaj bi lahko kdorkoli pozabil pri meni nekaj, kot je recimo ročna svetilka, ali pa plastični pribor za v hribe. 

Ko sem malce bolj pomislila sem se spomnila, da smo se nekajkrat res še zadržali pri meni, po kakšnem izletu. To bo skoraj zagotovo potem od takrat. Ne vem pa, kdo vse je bil tukaj, saj je tudi to že kar nekaj časa nazaj. Ampak je pa zagotovo ročna svetilka, last nekoga od takrat. Plezat sem nazadnje šla, ne vem koliko mesecev nazaj, če ni bilo celo več kot eno leto. Zadnje leto mi ni bilo nič kaj preveč naklonjeno za druženje. Poleg tega pa niti ne vem, kam točno je ves čas šel, ker imam občutek, da je zadnje leto nekdo prav pobrisal. Edina razlika, ki jo občutim, je ta, da sem jaz precej drugačna in se tudi drugače počutim, ne vem pa kaj točno to pomeni še. 

Najdena ročna svetilka med selitvijo

Ko sem našla vse, kar ni moje, je bila tako ročna svetilka, kakor ostale stvari položena v posebno škatlo, kjer je pisalo izgubljeno najdeno. Nisem imela časa, da sedaj iščem lastnike, ker komaj dogajam pakiranje vseh stvari. Niti ne vem, ali sem vsaj na polovici z vsem. Nazadnje sem se selila iz stanovanja, sedaj se pa selim iz hiše. To je zelo velika razlika in res ne vem, koliko časa bo vse skupaj trajalo, saj sem mi zdi, da bo trajalo v nedogled. Morda res ne bi bilo slabo, da se ročna svetilka in ostale stvari razdelijo med lastnike, preden nadaljujem z vsem tem.