Buba.si Tisk majic Tisk majic po daleč najbolj ugodnih cenah

Tisk majic po daleč najbolj ugodnih cenah

Tisk majic je storitev, ki vam je verjetno dobro poznana že od nekdaj. Kljub temu pa je tudi takšna storitev v določenih pogledih precej napredovala. Če ste morali pred desetletji na tisk majic hoditi v oddaljene kraje v podjetja, kjer so majice skorajdane tiskali pred vami, danes tovrstno naročilo lahko oddate kar po spletu. Še več: s pomočjo priljubljene spletne aplikacije si lahko majico izdelate kar sami, oddate naročilo in majica po meri je le v nekaj dnevih pri vas doma oziroma na dogovorjeni lokaciji.

In za koga je tisk majic še posebej zaželena oziroma priljubljena storitev? Za marsikoga. Majice lahko da potisniti prav vsakdo, ki želi imeti posebne majice, torej takšne, ki jih ni moč najti oziroma videti nikjer drugje na trgu.

Tisk majic po daleč najbolj ugodnih cenah

 

Potiskane majice daleč na vrhu seznama promocijskega gradiva

Če ste podjetnik, je promocijsko gradivo nekaj, kar bi dejansko morali vedno imeti pri roki. Med njim pa vsaj nekaj potiskanih majic, na katerih je vsaj logotip vašega podjetja. Verjetno pa imate takšnih majic kar nekaj in ste pri naročanju storitve tisk majic preverili tudi ceno.

Daleč najbolj ugodne cene za tiskanje ali pa vezenje majic lahko najdete pri spletnih ponudnikih. Ti vam praviloma ob nakupu oziroma naročanju večjega števila majic ali drugih kosov oblačil dajo še dodatni akcijski popust.

 

Je tisk majic precej ugodnejši v primerjavi z vezenjem na majice?

Če želite svojim strankam, zaposlenim, poslovnim partnerjem in še komu podariti nadvse kakovostne promocijske majice, vas bo morda zamikalo, da bi namesto tiska na majice raje uporabili vezenje. Vedeti pa je treba, da je vezenje na majice bistveno dražja storitev. Ena od možnosti je ta, da del majic daste potiskati, na del pa naročite vezenje.

Še posebej lepe so polo majice z vezenjem, ki res izgledajo odlično, obenem pa so še nadvse kakovostne.