Buba.si Vadba na prostem Skupinska vadba na prostem

Skupinska vadba na prostem

Moje počutje ni bilo ravno dobro in vedela sem, da moram narediti spremembo v mojem življenju. Zapadla sem v enolično življenje. Prav nič nisem dala nase. Telovadba zame ni obstajala. Prepričana sem bila, da dovolj delam in da ne potrebujem telovadbe. No, to pa ni res in tega se vsi slej ko prej zavedamo. Če ne prej, pa potem, ko nas začne telo opozarjati. Tudi mene je začelo. Začelo pa se je z utrujenostjo in bolečinami v hrbtenici. 

Ko sem začela razmišljati, kako in kje bi začela telovaditi, mi je na misel prišla vadba na prostem. To je bil edini način, da jaz začnem telovaditi. Videla sem, da obstaja skupina, kjer imajo telovadno na prostem. Morala sem narediti ta korak in se pridružiti skupini. Lahko si mislite, kako mi je bilo prvi dan. Čeprav je vadba na prostem in človek misli, da bo to z lahkoto oddelal, pa žal ni bilo tako. Jaz sem na koncu telovadbe bila ubita. Tudi drugi dan so me bolele čisto vse mišice. 

Tako je vadba na prostem postala del mojega življenja. Enostavno, ko pridejo dnevi, ko imam telovadbo grem. Ne razmišljam več, kako se počutim in če naj grem. To je ura, ki je namenjena meni in mojemu zdravju. Včasih mi je vadba na prostem v veselje, včasih pa se tudi zelo utrudim. 

Skupinska vadba na prostem

Sedaj vem in sem ponosna nase, da imam nekaj in da poskrbim zase. Res je, da niso vsi dnevi isti in mi je včasih vadba na prostem zelo težka, vendar ne bom obupala, ker vem, koliko pozitivnih učinkov ima in kako boljše je moje počutje od kar telovadim. Gibanje je zdravje in vadba na prostem vam to lahko da. Nikar ne razmišljajte predolgo, če imate možnost skupinske telovadbe na prostem, se je udeležite. Ne bo vam žal, ker boste poskrbeli zase in za vaše dobro počutje.