Buba.si Softpos Softpos je bil odličen ponudnik pos terminalov

Softpos je bil odličen ponudnik pos terminalov

Nekaj časa nazaj smo se odločili, da bomo sodelovali na nekemu sejmu, ki pa bo privabil res ogromno ljudi. Tam pa bi dobili svojo stojnico, na kateri bi lahko prodajali svoje izdelke. Tako pa smo želeli s tem doseči čim več ljudi, ter smo zato začeli razmišljati, kako bi lahko to omogočili. Začeli pa smo razmišljati o temu, kako ljudje danes plačujejo. Tukaj pa smo hitro ugotovili, da je danes gotovino zelo malo v uporabi, ter zato skoraj da že vsi plačujejo s plačilnimi karticami.

Zato pa smo se odločili, da bomo za naš sejem, naročili kakšen pos terminal, saj smo menili, da bo to lahko pomagalo naši prodaji. Tako pa smo po nekaj časa iskanja in ogledovanja različnih ponudnikov, našli Softpos.

Že takoj na začetku pa nas je Softpos že navdušil, saj je imel veliko zelo pomembnih prednosti. Prva je bila že sama mobilnost pos terminala Softpos. Ta pa nam je omogočal, da bi lahko stranke plačevale tako s plačilnimi karticami, kot tudi z mobilnimi napravami, kar pa je bilo še toliko bolje, saj je tudi to postalo danes zelo popularno, še posebej pri mladini.

Softpos je bil odličen ponudnik pos terminalov

Prav tako se nam je Softpos splačal s vidika stroškov, saj ta pos terminal ni zahteval kakšnih dragih fizičnih terminalov, kar pa se je poznalo na našemu končnemu strošku, ki smo ga imeli s tem.

Nato pa je tukaj nastopila še stvar, ki nam je bila najbolj pomembna. Ta pa je bila, da je Softpos deloval z najrazličnejšimi plačilnimi karticami, kar je pomenilo, da ni bilo važno, ali je šlo za bančno kartico tuje banke, saj je ta še vedno delovala na našemu pos terminalu, kar pa je bilo zalo pomembno, saj smo na sejmu pričakovali tudi ogromno tujcev.

No tako pa smo bili zelo veseli, da smo lahko našli ponudnika Softpos, saj so bili njihovi pos terminali zelo dobri in prilagodljivi.