Buba.si Intex bazeni Že celo leto se navdušujem nad Intex bazeni

Že celo leto se navdušujem nad Intex bazeni

Že celo leto se navdušujem nad Intex bazeni, vse odkar me je prijateljica lani povabila k sebi in mi pokazala svojega. Bila sem navdušena. Sama si bazen na vrtu želim že zelo dolgo, samo da sem si vedno želela tistega pravega zgrajenega, oblečenega s ploščicami in ležalnike poleg. Vendar me je mož vedno nekako prepričal, da nimamo dovolj prostora, da je predrago in da si tega ne moremo privoščiti.

Ko pa sem takrat prišla od prijateljice, sem mu najprej povedala, da so Intex bazeni nekaj kar pa si lahko privoščimo in zavzame manj prostora. Malo je zavil z očmi in se pošalil, da mi ne bo več dovolil hoditi po svetu, ker dobim vedno kakšno noro idejo. Celo leto sem si ogledovala spletne strani, kjer so bili Intex bazeni in sanjarila kateri od njih bo moj. 

Meseca maja sem praznovala petdeset let. Na moj rojstni dan me je mož skupaj z dvema prijateljicama poslal na izlet z katamaranom v Benetke. Malo mi je bilo sicer čudno, da ni šel on z mano, vendar se nisem pritoževala. Skupaj smo preživele čudovit dan. Ko smo se pozno popoldan vrnile domov, je bilo pred našo hišo parkiranih veliko avtomobilov. 

Že celo leto se navdušujem nad Intex bazeni

Šla sem okoli hiše na vrt, tam pa me je čakalo veliko presenečenje, vsi moji najdražji so bili zbrani ob čisto novem bazenu in čakali, da skupaj nazdravimo na moj jubilej. Bila sem ganjena ko sem videla kako se je moj mož potrudil zame, pa tudi vsi ostali. Praznovali smo dolgo v noč in seveda je bilo treba bazen tudi preizkusiti. Sedaj me Intex bazeni ne bodo več preganjali v sanjah, saj imam svojega na vrtu, kar še vedno težko verjamem. Celo poletje se že namakamo v njem in uživamo in priznati moram, da sem predvsem navdušena kako so Intex bazeni kvalitetni in mi je žal, da ga nismo kupili že prej.