Buba.si Hipnoza Hipnoza je nekaj kar marsikod poskusi izvesti sam doma

Hipnoza je nekaj kar marsikod poskusi izvesti sam doma

Hipnoza je zdrava za marsikaj. Najboljša je predvsem za odvajanje nezdravih navad, ki jih imamo v življenju. Hipnoza se uporablja lahko doma na kavču, ali pa gremo k nekemu profesionalcu in se hipnoza izvede na nas. Povemo seveda kaj nas muči in s čim se želimo soočiti in to potem tudi targetiramo med samo hipnozo.

Veliko ljudi je že probalo hipnozo. Veliko ljudi, ki jih poznam jaz so probali in nekaterim je celo pomagala. Moja prijateljica je mila zelo močno odvisna od tobaka. Imela pa je seveda tudi drugo težavo, ki pa je bila huda debelost. Želela je iti na operacijo zmanjševanja želodca. Problem je, da pred operacijo nekaj dni ne smeš kaditi. To je za njo bil res hud problem, saj se ni morala ustaviti. Kadila je konstantno in nikoli ni pomislila na to da bi kajenje vsaj zmanjšala, kaj šele opustila. Ko sva po stotih letih se videle, je bila zelo suha in me je res presenetila. Uspelo ji je priti na operacijo. Najprej me je seveda zanimamo kako je to mogoče? Kako ji je uspelo nehati kaditi? Povedala mi je, da je bila njena rešitev hipnoza.

Hipnoza je nekaj kar marsikod poskusi izvesti sam doma

Najprej je seveda probala z raznimi obliži in podobnimi metodami ampak ni nič pomagalo. Po dolgih raziskavah pa je poskusila še metodo hipnoza. Ker samo ti ni znala izvesti je poiskala pomoč, se prijavila na termin, tam povedala svoj velik problem in po hipnozi je bil problem rešen. Punca še dandanes ne kadi in je najbolj zdravi človek na tem planetu. Uspelo ji je priti na operacijo, ki jo je nujno potrebovala in po operacija je zgubila več kot polovico svoje teže kar je bil za njo vrhunec veselja.

Še dandanes govori kako ji je hipnoza pomagala in da to res priporoča vsakemu. Čim imaš neko slabo navado, jo lahko poskusiš odstraniti s hipnozo.